Seans przed seansem, czyli zbyt długie reklamy w kinie

Opinie do artykułu: Seans przed seansem, czyli zbyt długie reklamy w kinie.

Przychodzimy na seans punktualnie i czeka nas kilkadziesiąt minut reklam. Przychodzimy spóźnieni kwadrans i wciąż czeka nas kilkadziesiąt minut reklam. To nie film, to rzeczywistość multipleksów, gdzie reklamy przed projekcją trwają nawet 40 minut.O tym, że reklama jest dźwignią handlu, wiemy nie od dziś. Przypominają nam o tym nie tylko plakaty i banery rozwieszone po całym mieście, ale też reklamy w przerwach między programami w telewizji czy podczas seansów kinowych. O ile kwadrans ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

my też
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kino z reklamami ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

może zmiana cen biletów

Proponuję wprowadzić seanse, za które zapłacimy 2 złote więcej, ale za to nie oglądamy reklam przed filmem. Każdy będzie miał wybór: nie chcesz oglądać reklam, przyjdź na seans bez nich, ale zapłać więcej. Skorzystałabym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

bojkotujmy multikino!

niech każdy ograniczy ilość wyjść do kina o połowę! a zamiast tego coś sobie wypożyczy i kupi butelkę wina do seansu w domu :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ma reklam?

a gdzie to dokladnie?

a skąd wiesz czy wszyscy idą akurat do kina na film?W Gdyni poza kinem w tym obiekcie jest masa knajp i innych rzeczy

to prawda

z tych wszystkich multiupleksów, helios jeszcze najlepszy

"Jasne jest, ze im wiecej kasy z reklam multipleksy zakoszą tym pewniejsze bedzie, ze ceny biletow nie pojda w gore"

o jaaaaa.... z większą naiwnością chyba się jeszcze nie spotkałem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

lawina ruszyła ...już dawno

zdążyć przed reklamą czyli wyłączyć fonię pilotem tv i radio , w kinie gorzej, przyjść na ostatnią chwilę, ja tak robię...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko, inflacja ma niezłą dynamikę, 100 będzie wkrótce zasiłek dla bezrobotnych wynosił.

Jeszcze lepsze seanse - we wtorek, np. o 10:00 :) Najlepiej "urywając się" bezszelestnie z pracki, jak ktoś akurat ma możliwość. Niestety, czasem można trafić na wycieczkę szkolną.....

Najlepsze

Każdy wie, że reklamy wykorzystuje się do:
- w domu: pójścia do kuchni, WC
- w gazecie: nikt nawet nie spogląda
- w internecie: błyskawicznie zamykamy bez czytania treści, pozostałe nas tak denerwują, że czasami powodują opuszczenie strony
- w kinie: przychodzi się później i tyle
- na ulicy: każdy wyzywa ten brud i syf zaśmiecający miasta

Innymi słowy - nie znam osoby, które by nie nienawidziła reklam w jakiekolwiek postaci. Chyba każdy to wie, a jednak wszyscy nam te reklamy wciskają.

Nie potrafię sobie wyobrazić, żebym miał kupić cokolwiek, co jest reklamowane... Po prostu z racji tego jak strasznie mnie wnerwia reklama tego produktu - zapamiętuję go tylko od tej negatywnej strony.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyłączą*

do szkoły precz!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

w herbie Gdańska są dwa krzyże i korona więc...

Gdańsk to królestwo mogił? Zastanów się zanim coś napiszesz!!! Teraz pewnie na przemian robisz się zielono biała ze złości?
- jak to Lechistka- nie wyparzona gęba i brak talentu!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlatego przestałem chodzić do kina

Dlatego przestałem chodzić do kina
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie rozumiem jak mozna przestac chodzic do kina przez reklamy - ja myśle,ze ty wogóle nie chodziłes regularnie

ja zapowiedzi uwielbiam dla mnie seans bez obejrzenia zapowiedzi jest niepełny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

Te reklamy to naciąganie

Płacę za bilet na film np 20 zł, a tu głowa pęka od tych agresywnych reklam. Basy podbite na maxa. W cenie biletu powinna być wliczona wizyta u laryngologa. Powinni otworzyć specjalny gabinet laryngologiczny. To już popkorn nie wystarcza? To już wolę stare poczciwe kina.

Ja chodzę do kina Neptun, Helikon albo Kameralnego

tańsze bilety i zero reklam. A i filmy ambitniejsze. Polecam ostatni film z Ewanem McGregorem

Lepiej zapłacić niż oglądać.

Wolałbym droższy bilet niż te cholerne reklamy.