Seans

Temat dostępny też na forum: Seans
Opinie do spektaklu: Seans.
Seans
Noel Coward

Przekład: Irena Babel

Zapraszamy na wieczór z duchami. Nie, nie będziemy straszyć. Ta komedia arcymistrza gatunku Noela Cowarda to pretekst do wybornej zabawy odwiecznymi damsko-męskimi konfliktami, z niegłupim jednak podtekstem. Karol, popularny pisarz i nieuznający granic artysta, dla poszerzenia spektrum swoich doświadczeń, organizuje wraz ze swą żoną seans ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sztuka lekka

Spędziłam miły,uroczy wieczór.Polecam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Seans

Aktorzy dają z siebie wszystko ,scenografia zaskakuje na plus ,ogólnie miło spędzony czas ,chociaż miejscami komizm budowany na siłę .
Ja nie żałuję czasu spędzonego w Teatrze W i mogę polecić .
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam

Bardzo przyjemny w odbiorze "Seans". Spektakl oceniam na 4/5, bez zachwytów i uniesień, ale miło spędziłam wieczór. Momentami dałam się ponieść atmosferze i miałam przeświadczenie, że to wszystko dzieje się naprawdę ;)
Bardzo dobra gra aktorów, bez wyjątków.
Mężowi przeszkadzały twarde krzesła sceny na Malarni ;)

Nie żałuję, że widziałam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgrabne

Całkiem sympatycznie spędzony wieczór Sylwestrowy,polecam na odstresowanie!Warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najsłabsza pozycja jaką widziałam w Teatrze W

Niestety bardzo słaba sztuka. Zdecydowanie nie polecam. Żarty siłowe, konsternacja na widowni, wymuszony śmiech. Właściwie to w ogóle nie pamietam bym się śmiała- widziałam ten spektakl w zeszłym roku, więc jest opcja, że nie pamietam jak było, ale emocje, a właściwie ich brak- zdecydowanie pamiętam. Z przykrością napiszę, że NIE WARTO iść na "SEANS"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wygrany bilet w konkursie

Sztuka seans-super spędziłam czas, polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Seans

Polecam, przez chwilę przeniosłam się w inny świat, a oto chodzi aby przez chwilę nie myśleć o rzeczywistości :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdecydowanie NIE polecam

Byłam, widziałam. CZy żałuję?? Bez przesady, jednak niestety nikomu nie polecę tego projektu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Polecam

Byłam w tym tygodniu, z koleżanką stwierdziłyśmy, że można jeszcze zrobić dobry spektakt bez wulgaryzmów i golizny, byłyśmy bardzo zadowolone, miło spędziłyśmy czas, gra aktorów - super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

sztuka zabawna

Elwira... zwiewna i eteryczna - BRAWA
Ubawiłyśmy się na tej sztuce.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mile spędzony wieczór aktorzy rewelacja polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobra zabawa

chyba najlepsza sztuka wystawiana na scenie letniej w Pruszczu, patrząc po reakcjach ludzi i słuchając rozmów po spektaklu, Miło spędzony wieczór
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Madama Butterfly (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Madama Butterfly . "Madama Butterfly" Giacomo Puccini Opowieść o...

Gang godziny duchów (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Gang godziny duchów . Światowa prapremiera teatralnej adaptacji książki...

Czarnoksiężnik z Krainy Oz (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Czarnoksiężnik z Krainy Oz . Czarnoksiężnik z Krainy Oz na podstawie...