Selekcja???
mam małe pytanko... Mianowicie ciekaw jestem czym kieruje się selekcjoner wpuszczając ludzi do Waszego klubu? Nie mówię tu o niewpuszczaniu dresiarstwa bo to chyba w każdym szanującym się klubie jest standardem. Byłem tam 2 razy przy próbie wejść ok. 6, nigdy w stanie wskazującym (w przeciwieństwie do większości ludzi w środku, co jednak mi w ogóle nie przeszkadza), z żadnym wypadku w ubiorze sportowym, w stylu casual czyli dżinsy, snickersy albo półbuty na nogach, jakaś bluza lub sweterek... Od 1 razu zauważyłem, że (mogę się mylić) w pierwszej kolejności wpuszcza się ludzi którzy są stałymi bywalcami a nie w zależności od tego czy jest tłoczno. Z resztą Ci którzy tam bywają to potwierdzają. Dziwne jak dla mnie to trochę, z resztą nie tylko dla mnie. Drugi raz jak wszedłem z zamiarem zostawienia grubszej gotówki, po 30 sekundach zostałem wyproszony poprzez standardową gadkę o kartach klubowych MIMO początkowej zgody na wejście do klubu. Najlepsze jest w tym to, że kolega który ze mną był rzucał się w oczy a mógł zostać. Jeszcze raz podkreślam, że okazywanie kultury ubiorem czy zachowaniem to dla mnie podstawa gdziekolwiek jestem, nienawidzę nadużywać alkoholu, nie ćpam... W absyncie bardzo mi się spodobał klimat, ludzie i wnetrze i niejednokrotnie chciałbym tam powrócić więc proszę o jakiekolwiek rozjaśnienie mojej kwestii. Pozdrawiam