Senior na komputerze

Temat dostępny też na forum: ITM Centrum Komputerowe
Jestem już babcią, ale by rozmawiać przez komputer z córką, która jest w Anglii postanowiłam nauczyć się obsługiwać komputer. Skorzystałam z oferty firmy ITM i jestem bardzo zadowolona. Mimo mojego wieku w krótkim czasie obłaskawiłam nieznane mi dotąd urządzenie. Miło wspominam czas spędzony na kursie. Już po wejściu do sekretariatu wiedziałam, że będzie dobrze. Miłe panie opowiedziały mi wyczerpująco o tym czego się nauczę, a wykładowcy (było ich 2 ponieważ ukończyłam z rozmachu 2 kursy) to niesamowicie mili i cierpliwi młodzi ludzie. Teraz to rzadko takich spotkać.
Na kurs zapisała mnie moja córka, która wcześniej tu była na kursie i miała rację. Szczerze polecam.
Lucyna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie, może też polecę swojej mamie, niech się też nauczy czegoś w wolnym czasie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Korepetycje- matematyka, fizyka, biologia, polski, historia- Zaspa- UWAGA (12 odpowiedzi)

Szanowni Rodzice, Zwracam na uwagę na małżeństwo z Zaspy z ul. Pilotów oferujące korepetycje z...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Czy warto studiować kierunek "dietetyka"??? (8 odpowiedzi)

Witam, Czy warto studiować kierunek DIETETYKA ??? Jeśli tak,to gdzie (na jakich uczelniach...