DNO (1) Omijać szerokim łukiem. Pieniądze wyrzucone w błoto. Niezadowolony klient reklama adwords (3) Z uwagi na wysokie wymagania finansowe przy pozycjonowaniu i konieczność... Natalia Omijać z daleka! (1) Niestety, daleko im do profesjonalizmu. Słodka gadka to nie jest to, za co... Adam
Zdecydowanie ODRADZAM (1) NIE POLECAM korzystania z usług tej firmy. Pozycjonowanie realizowane w... Andrzej Nowicki polecam (1) Wywiązują się z umowy bez zastrzeżeń - wszystkie słowa w top 10 i odczuwalny... Sławek Polecam (2) Strona wypozycjonowana po okresie co prawda dopiero 6 m-cy, ale póki co... Anna SeoFabryka (3) Agencja, która nie potrafi wypozycjonować strony przy sporej konkurencji i... Elektryk Wrocław Roczny klient (1) Korzystałem z usług seofabryki przez rok. Adwordsy wygenerowały mi na tyle... Krzysztof OK (1) Udało się wyciągnąć moją stronę z filtra i powoli się wspinamy do góry.... Małgorzata strona www (1) Pozycjonują stronę mojego klienta od prawie roku. Udało się wskoczyć do... hubson154 pozycjonowanie (1) Działania układają się dobrze. Skuteczność niezła, choć oczywiście zawsze... Krzysiek Seofabryka.pl - nie polecam (1) Seofabryka.pl w okresie 10 m-cy nie poprawiła pozycji strony na żadne z... Marek Zadowolony (1) Seofabryka jest odpowiedzialna za moje strony od ponad roku. Zawsze mogę... Marek Polecam (1) Współpracuję z tą firmą pół roku. W ciągu 3 miesięcy osiągnęli założone cele,... Artur Seofabryka. (1) Przeszedłem do seofabryki z innej firmy pozycjonującej i wszystko jest w... Arek Polecam (1) Współpraca układa się całkiem nieźle. na razie jestem zadowolony. Dobry... Maciej Ok (1) Nasza wspolpraca uklada sie bardzo w porzadku. Ustalilismy konkretne... Monika Cena możliwa, jakość słaba (1) Frazy mało popularne wypozycjonowane ok ( pierwsza 10 w google), frazy... Elwira SeoFabryka. (2) W pracy cenię sobie profesjonalizm, a że wiele dobrego o SeoFabryce słyszałam... rel Jest ok. (2) Polecam, usluga wykonana zgodnie z umowa. Strona znajduje się na drugiej... Roman Koscikiewicz