Serdeczne pozdrowienia dla pań rowerzystek, które dziś mnie odwiedziły, choć nie zapraszałam

Jak w temacie :). Pragnę serdecznie pozdrowić dwie przeurocze panie, które wybrały się na wycieczkę rowerową w moją okolicę, a następnie poczuły się tak ośmielone przewróconym przez zimowe wiatry ogrodzeniem, które wciąż czeka na naprawę, że postanowiły bez krępacji zwiedzić teren przy domu, jednocześnie głośno wyrażając swoje opinie na temat tego, jaki to ich zdaniem "barak". Otóż miłe Panie, pragnę Was uspokoić - mnie ten barak ogromnie się podoba :). Niestety, nie zdążyłam Was o tym zapewnić osobiście, ponieważ usłyszawszy szczekanie mojego pieska, oddaliłyście się nieco zbyt pośpiesznie. Kreślę zatem kilka słów tą drogą, życząc Wam jak najmilszego popołudnia!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Haha :) Teraz wieść pójdzie, że mamy dzielnicę slamsów w Bojanie :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To może ja się zastanowię nad pobieraniem opłat za zwiedzanie :D?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Mieszkanka baraku" ma niezłą wiedzę i opanowała sztukę posługiwania się językiem polskim, ponadto ma niezlł poczucie humoru. Brawo. Tylko ten płot trzeba naprawić, ale kto ma to robić? Wszyscy są do wyższych celów. mają "pięcset+" teraz dostaną "czysta" , a jak się postarają, to dostaną też emeryturę. Nie ma nas do pieczeni chleba
"Mieszkankę baraku" pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A po co od razu daleko idące wnioski nie na temat?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety brak szacunku dla cudzej własności to narodowa cecha, tez musiałem ogrodzić nieruchomość ze względu na grzybiarzy, oglądaczy altany a szczególnie właścicieli czworonogów pozwalającym pupilom na sr*nie pod moim domem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (20 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...