Serdecznie polecam...
Po przeczytaniu komentarza na www.trojmiasto.pl o kursie Stylizacji rzęs w Ośrodku OLYMP trochę miałam wątpliwości czy skorzystać z ich oferty. Dzięki miłej Pani po drugiej stronie telefonu, która rozwiała większość wątpliwości jednak zdecydowałam się na ten kurs ponieważ cena wydawała się bardzo przystępna...I powiem z całą szczerością, że nie żałuję. Jestem ze szkolenia bardzo zadowolona. Pani Ania Instruktorka niesamowicie cierpliwa osoba odpowiedziała mi na wszystkie pytania a miałam ich naprawdę w bardzo dużo w sposób wyczerpujący i treściwy. Nie wychodziło mi za bardzo ale wiem że aby być w czymś dobrym trzeba dużo ćwiczyć. Dziwi mnie opinia mojej poprzedniczki ale widać nie każdemu można dogodzić.
Z całego serca polecam kurs, który był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, warunki w Centrum są bardzo dobre a już nawet nie wspominam o super atmosferze stworzonej przez Instruktorkę. Polecam wahającym się, wierzcie nie będziecie żałować. Pozdrawiam całą ekipę szkoleniową.
Z całego serca polecam kurs, który był przeprowadzony bardzo profesjonalnie, warunki w Centrum są bardzo dobre a już nawet nie wspominam o super atmosferze stworzonej przez Instruktorkę. Polecam wahającym się, wierzcie nie będziecie żałować. Pozdrawiam całą ekipę szkoleniową.