Serduszkowa herbata

Hej! Słuchajcie, planuje mojemu narzeczonemu kupić coś takiego: http://truskawka-lichee.czasherbaty.pl/ - czyli kwitnącą liczi, i spędzić z nim miły wieczór (ma ostatnio bardzo dużo pracy, i chce mu to jakoś wynagrodzic, bo ja chwilowo nie pracuje) i moje pytanie - czy ktos z was to pił? nie jest to niestety tania herbatka :( wideo pokazuje ze rzeczywiscie ładnie to wyglada :) tylko nie wiem czy tak napewno bedzie.

Jesli któraś z was to próbowała - dajcie znać, Dziekuje z góry i pozdrawiam nocnych marków:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Serduszkowa herbata

ja piłam lichee-zielona herbata,żadna rewelacja.Zrób lepiej dobrą kolację,kup czerwone wino i ubierz się seksownie z nutką elegancji.Powodzenia

chcesz to ja mam pełno rożnych herbatek w domu. dam Ci :-) herbatką chcesz facetowi zrekompensować "zapier...nicz"? eee... intuicja się liczy, nie wydawanie pieniędzy na byle co :-)

Nawet jeżeli ta herbatka jest "cud miód i orzeszki" to wydaje mi się, że facetowi coś takiego nie zaimponuje... no chyba, że chcesz zaryzykować:)

o rany jaka cena!
polecam kawiarnię na ul. Szerokiej, za knajpką "Tekstylia". Nie pamiętam jak się nazywa, ale zaraz za "Tekstyliami" skręcasz przy płocie w lewo.
To malutka knajpeczka, z herbatami, sziszami i różnymi rodzajami piwa. Takie herbatki sprzedają na sztuki, dużo taniej. Piłam u nich w takim właśnie czajniczku i powiem, że bez rewelacji... tyle, że ładnie wygląda...

znalazłam ich stronkę:
http://www.cupoftea.pl

Inne tematy z forum

Hiszpańska mucha czy to działa? (11 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Nawroty trądziku różowatego na twarzy (3 odpowiedzi)

Hej, czy przy trądziku różowatym też macie takie nagłe nawroty? Miałam piękną remisję prawie dwa...

lek bez recepty na infekcje pochwy (108 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...