Serwis rowerowy

Jaki serwis rowerowy moglibyście polecić w trójmieście ? Dużo jeżdże swoim bikiem i nie raz nie mam czasu sie nim zająć. Chetnie skorzystam z Waszych doświadczeń w tym temacie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Serwis rowerowy

Znalazłem na stronie ranking sklepów i serwisów, ale Wasze opinie (jeżeli będą) też z przyjemnością wezmę pod uwagę.

Hey!!!

ja mam duzy staz rowerowy i z moich przygod w serwisach rowerowych w Gdyni moge powiedziec tylko jedno - najlepszy serwis jest w Twoim wlasnym domu!!!

Rzeczy ktore dzieja sie w niektorych serwisach rowerowych to po prostu horror - na przyklad koles kupuje nowego amorka, gdzie w instrukcji pisze, zeby napompowac wspomagajaca sprezyne powietrzna do cisnienia 5psi (jest to bardzo malo, ale wystarcza w tym konkretnym modelu) tymczasem serwisant z niedowierzaniem mowi, ze tak nie moze byc i to na pewno jest pomylka itd.. itp... i laduje do amroka 70psi przekraczajac dopuszczalne maksymalne cisnienie uzytkowe zalecane przez producenta... dodam tylko, ze ten serwis jest autoryzowanym serwisem wlasnie tej firmy, ktorej to byl amorek...

podobnych historii jest wiele, jezeli nie chcesz miec odwalonej fuszerki i bulic kasy za niby napraway i serwis, to sam zajmij sie swoim bikiem...

pzdr.
D.

Zgadzam sie z przedmowcami, najlepszym serwisantem bika jest jego wlasciciel. No a poza tym to sama przyjemnosc podlubac przy sprzecie.

Pozdrowienia

Marccc

Jakiś czas temu oddałem swój rower Author Mystic na full serwis do sklepu Wysepka we Wrzeszczu.

Przegląd kosztował ok. 120 zł

Zrobili wszystko cacy, rower chodzi jak nowy.

Generalnie bardzo polecam ten sklep. Goście nie wciskają kitu i naprawdę potrafią doradzić ( wieloktrotnie sprawdzone ).

Ja polecam serwis w Sopocie kolo Billi (teraz to sie chyba nazywa Elea). Nie jest to cos wielkiego ale koles wie co robi. Z reguly staram sie samemu naprawiac swoj rower ale nie zawsze jestem w stanie - wtedy jade tam. Jest w miare tanio i pozadnie robi...

Inne tematy z forum

trening interwałowy (24 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Z Kościerzyny do Kościerzyny (3 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę, tj. 9 czerwca wybieram się na spokojną wycieczkę szosówką na trasie jak w...

rowerek treningowy stacjonarny - gdzie kupię? (14 odpowiedzi)

Gdzie mogę kupić w Trójmieście rowerek treningowy stacjonarny w cenie ok. 200 zł? Decathlon,...