Serwis

Najwieksza wada tego sklepu jest jego serwis. Kompletny brak profesjonalizmu, lekcewazenie klienta. Cokolwiek z komputerem jest zepsute, czy o plyta glowna cy stacja dyskiete, na zwrot komputera czekamy 14 dni. Malo tego, ja osobiscie w sumie na zwrot swojego komputeraz czekalem ponad 3 miesiace (!!!). Dzialo sie to w ten sposob, ze po 14 dniach komputer dostawalem, lecz dalej zepsuty i musialem go oddawac ponownie. I tak pare razy. Sczerze odradzam ten sklep. Wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Serwis

Witam, jako osoba działająca w tej branży od kilku lat, miałem tę nieprzyjemność iż będąc na wakacjach zmuszony byłem odwiedzić sklep-serwis. Moje rozczarowanie wynikało bardziej z samego serwisu.
Moja prośba dotyczyła wypalenia konkretnej płyty. Doznałem podwójnego szoku- pierwszego wynikającego z mocno zawyżonej ceny płyty, a drugiego gdy okazało się, że płyta jest nieczytelna i porysowana. Zależało mi przede wszystkim na prawidłowym wypaleniu płyty, która okazała się być zwykłym śmieciem. Mnie osobiście jako osobie działającej w tej samej branży jest po prostu wstyd, że pracują w państwa firmie tak niekompetentne osoby. Szczerze odradzam korzystanie z tego serwisu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0