Shell Gdynia Cisowa Hutnicza 35

Nie idźcie tam do pracy, dobrze wam radzę. Facet nie ma uczuć, płaci 1180 zł za nocki na stacj.. praca po 12 godzin bez wypoczynku, czepia się ciągle że stacja jest nieposprzątana a świeci się jak psu jaja. Ten człowiek jest niepoważny i mam nadzieje że wkońcu zostanie sam wraz ze swoja super wyrozumiałą zastępczynią. Nie dajcie sie namówić na piękne słówka na rozmowie kwalifikacyjnej.. Pójdziecie tam a będziecie żałować, dlatego pisze wam to, żeby was uchronić.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Shell Gdynia Cisowa Hutnicza 35

zgadzam się , porazka kompletna, zakazy , niczego tam nie wolno nawet już do kibla trzeba się pytać czy można wyjść, a człowieka traktują jak śmiecia , trzeba płacić ze swojej kieszeni za gazety , kanapki i wprowadzają kary za nieukończone szkolenia , mam nadzieję że w końcu ten " kierownik " sam tam zostanie bo nikt nie będzie chciał tam pracować, każdy się zwolni !!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Shell Gdynia Cisowa Hutnicza 35

Umowa zlecenie chociaż jest? Robić swoje, respektować tylko zapisy w umowie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...