SheroKa

Restauracje

Gdańsk, Szeroka 22/23

Anna - opinia (1) Bardzo pozytywne wrażenie Od początku do końca obsługiwała nas uśmiechnięta... Anna Dora - opinia (1) Smacznie i w miłej atmosferze kaczka Super Dora Natalia - opinia (1) Duży wybór dań, smacznie, rozsądne ceny. Przemiła, uśmiechnięta Pani... Natalia
Paweł - opinia (1) Słabo... Danie główne podane tuż po rozpoczęciu przez nas spożywania zupy... Paweł Maciek - opinia (1) Najlepsza, mam nadzieję że będzie można długo, bardzo długo cieszyć się ich... Maciek Polecam!!!! (1) Pyszne jedzenie, przyjemny klimat i świetna obsługa :) napewno wrócę :) Ola Jedyna restauracja w Tròjmieście z hotpot (1) Polecam wszystkim hotpot świetnej jakości mięso bardzo dobre jedzenie miła... Marta pysznie! (1) Wspaniałe miejsce! Rewelacyjnie doprawione dania, pachnące kolendrą i trawą... R. Beznadziejne jedzxenie: króluje panierka i maggi ! (1) Nie polecam ! Benadziejne jedzenia, cała moja rodzina i ja bylismy... Sylwek mieszkaniec Gdanska z Rod Genialne (1) Nie ma co sie rozpisywac - najlepszy Chinczyk w miescie. Stosunek cen do... Fatalne ! (1) Kiepskie menu,jakosc gorsza nawer od jedzenia azjatyckiego w Galerii... Ewa Genialne azjatycke jedzenie (1) Jakiś czas temu miałem okazję jeść w Sherokiej, genialne połączenia smaków!... IL Bardzo dobre Chińskie (1) Naprawdę, smaki niby znajome z barów azjatyckich ale jednak podniesione pare... SM Fajne miejsce (1) Bardzo smaczne , oby tak dalej jakość potraw była utrzymana na najwyższym... Iga