Więcej przygód, tajemnice i... brak dawnych przyjaciół...TO NA PEWNO BĘDZIE SUPER! Najlepiej iść na to z przyjacielem i dzielić się z nim wielkimi emocjami!
Byłem w łodzi na 16 w kinie imax i gdyby nie 3d to spokojnie można sobie darować .To nie jest nawet 10 % tych fajnych tekstów ,shrek był trochę nudny i chyba szkoda kasy .Autorzy skupili się na technice ,zapominając z czego film był słynny.
Byłam pierwszy raz za filmie granym w 3d i powiem szczerze, że mnie nie zachwyciła ta technologia - mało efektów, które faktycznie robią jakieś niesamowite wrażenie. Sam film - bardzo słaby, nie obejrzałabym go ponownie.
Naprawdę szczerze żałuję że poszłam na ten film, zgadzam się -- tam się naprawdę nie było z czego śmiać, a oglądałam jak każdy inny film, jakby Shrek nie wcale w 3d, kompletnie ''zrąbane efekty'' jak dla mnie. gorąco...... odradzam ;(
jak nic...żal, oni wymyslali go chyba tylko dlatego zeby bala, ani smieszna, zero jakich porywajacych kawalkow, zenada i tyle. Jak macie wybor, nie idzcie na ten fim, rozczarujecie się, serio, wiem co mówię ;[
NAPRAWDĘ TAKI ŚMIESZNY ŻE OMAL SIĘ NIE ZESIKAŁEM
POZA TYM TAKA FAJNA PRZYGODA ŻE KAŻDEMU POWINNO SIĘ PODOBAĆ.
OCENA -100 DO 8000000000:7999999999
GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Shrek ma bardzo dużo fajnych,świetnych i zabawnych filmów za sobą które naprawdę potrafiły rozśmieszyć wielu ludzi to tak jak w mam talent jeden jest lepszy na TAK a drugi gorszy i jest na NIE.ta część im totalnie nie wyszła ale dobry jest ludzi w czerwonym fryzie ale to nie zmienia faktu ze to jeden z ich najsłabszych filmów liczyłam na coś lepszego :(