Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Siatkarska Liga Narodów 2025 Gdańsk
Gdańsk po raz kolejny stanie się miejscem wielkich siatkarskich emocji! Po sukcesach Polaków na parkietach Volleyball Nations League 2023 i awansie do Igrzysk Olimpijskich w Paryżu, już w lipcu 2025 roku ERGO ARENA ponownie wypełni się kibicami. Od 16 do 20 lipca najlepsi siatkarze reprezentacji Polski, Iranu, Francji, Bułgarii, Kuby i Chin powalczą w ramach turnieju Siatkarskiej Ligi Narodów. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety

Ciekawe od kiedy bilety beda w sprzedaży.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na wiosnę

czy ta rozpiska jest legitna?

bo zespołów jest 6, a meczy 4 per zespół

kupić bilety to cud

Chciałem kupić bilety dla rodziny. Zalogowałem się 1minutę po 12. Zarówno ilość wolnych biletów jak i forma ich sprzedaży, to jakiś brech na sali. Za tą cenę biorę rodzinę do knajpy i oglądamy mecz przy piwku.

No ja się zalogowałem pół minuty po 12 i biletow już nie mogłem kupić. Smierdzi mi to jakimś wałkiem. W 30 sekund wszystko się wyprzedalo. Śmiech na sali

Inne tematy z forum

Każde dziecko ma prawo do Mamy i Taty - akcja społeczna Fundacji Kocham Cię Tato w Gdyni (3 odpowiedzi)

Fundacja Kocham Cię Tato wraz z przyjaciółmi zaprasza do spędzenia soboty na Placu Grunwaldzki w...

Błyskawiczna Majówka 2025 (3 odpowiedzi)

BŁYSKAWICZNA MAJÓWKA! Już niedługo - 1 maja - zapraszamy wszystkich na "Błyskawiczną majówkę"! To...

Mentzen w Gdańsku (11 odpowiedzi)

W niedzielę 4 maja o godzinie 17:30 na Targu Węglowym w Gdańsku odbędzie się spotkanie ze...