Siatkówka

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Siatkówka
Witam,
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania sali do gry, jednak czas zacząć szukać i ludzi;) Docelowo planuje zajęcia w poniedziałki, jednak będzie to uzależnione od kosztów (nie chce przekroczyć kwoty30zł/os/mc). Szukam osób zaintersowanych grą w siatkówkę- poziom poczatkujący jednak nie wykluczam "aktywnego" podnoszenia swoich umiejętności w grze, więc jak to mówią wszystko jest mozliwe. Szukam osób które mają chociaż podstawowe pojęcie o zasadach gry, potrafią przyjąć/odbić piłkę i zaserwować- więcej można sie nauczyć;) Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy. Planowane rozpoczęcie zajęć w listopadzie w Gdyni lub okolice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mile widziany również chętny "trener"

Oprócz tego mile widziany ktoś, kto ma doświadczenie w nauczaniu i chciałby w wolnym czasie pouczyć amatorsko grupę dorosłych ludzi w zamian za np udział w grze bez opłaty (czyli w zamian za naukę nie płaciłby mc opłaty)

Witam :)

Jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, to zgłaszam swoją chęć udziału. Podaję e-mail do kontaktu : annabaranska1990@onet.pl
Pozdrawiam,
Anka

miejsce?

Witam,
widzę, że ogłoszenie jest sprzed dwóch tygodni więc może już wiadomo gdzie miałyby się odbywać zajęcia?
Nie ukrywam, że chętnie bym pograła w siatę, ale decydujące dla ,mnie byłoby miejsce.

pozdrawiam,
Aga

Re: Siatkówka

Daj proszę znać czy to aktualne, jestem zainteresowany.

Pozdrawiam

jacekkpk@gmail.com

Re: Siatkówka

Witam
Mam 4 osobową stale rosnącą grupę chetną do gry w siatkowkę poziom podstawowy. Daj znać czy masz miejsce do gry i ile chętnych os. kontakt radoslaw.godziewa@gmail.com

Inne tematy z forum

quordle (4 odpowiedzi)

Myślę, że ta strona internetowa zawiera wiele przydatnych informacji. Po prostu idź dalej...

Kompanka do ćwiczeń (5 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

jakie słuchawki do biegania? (74 odpowiedzi)

chodzi mi o słuchawki dokanałowe. przystępne cenowo max.100PLN. możecie jakieś polecić, zeby nie...