Siatkówka

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Siatkówka
Witam,
Obecnie jestem w trakcie poszukiwania sali do gry, jednak czas zacząć szukać i ludzi;) Docelowo planuje zajęcia w poniedziałki, jednak będzie to uzależnione od kosztów (nie chce przekroczyć kwoty30zł/os/mc). Szukam osób zaintersowanych grą w siatkówkę- poziom poczatkujący jednak nie wykluczam "aktywnego" podnoszenia swoich umiejętności w grze, więc jak to mówią wszystko jest mozliwe. Szukam osób które mają chociaż podstawowe pojęcie o zasadach gry, potrafią przyjąć/odbić piłkę i zaserwować- więcej można sie nauczyć;) Osoby zainteresowane proszę o kontakt mailowy. Planowane rozpoczęcie zajęć w listopadzie w Gdyni lub okolice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mile widziany również chętny "trener"

Oprócz tego mile widziany ktoś, kto ma doświadczenie w nauczaniu i chciałby w wolnym czasie pouczyć amatorsko grupę dorosłych ludzi w zamian za np udział w grze bez opłaty (czyli w zamian za naukę nie płaciłby mc opłaty)

Witam :)

Jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, to zgłaszam swoją chęć udziału. Podaję e-mail do kontaktu : annabaranska1990@onet.pl
Pozdrawiam,
Anka

miejsce?

Witam,
widzę, że ogłoszenie jest sprzed dwóch tygodni więc może już wiadomo gdzie miałyby się odbywać zajęcia?
Nie ukrywam, że chętnie bym pograła w siatę, ale decydujące dla ,mnie byłoby miejsce.

pozdrawiam,
Aga

Re: Siatkówka

Daj proszę znać czy to aktualne, jestem zainteresowany.

Pozdrawiam

jacekkpk@gmail.com

Re: Siatkówka

Witam
Mam 4 osobową stale rosnącą grupę chetną do gry w siatkowkę poziom podstawowy. Daj znać czy masz miejsce do gry i ile chętnych os. kontakt radoslaw.godziewa@gmail.com

Inne tematy z forum

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...