Się trochę nudzę.

Się trochę nudzę.
Cześć dziewczyno, jeśli masz podobnie to spotkajmy się na wieczorowym spacerze, mam 38 jersów. Twój wiek nie jest dla mnie istotny, dobrze się dogaduję z 20 jak i 50-latkami. Ważne raczej abyś była choć trochę inteligentna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Część,chłopaku ja też sie trochę nudzie ale wieczorne spacer z nieznajomym hmm!!!!to raczej odpada.Ciekawe czy chlopczyk ma trochę rozumu w głowie , bo faceci raczej myślą nie muzgiem tylko czym innym.A ja sie zaliczam do iteligentnych.Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

to musisz być bardzo inteligentna jak mózg piszesz przez u :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odnośnie tej literki to samo tak wyszło w pisowni a jednak wiem jak sie pisze bo naukę już mam za sobą i nauczyciela nie potrzebuje.Nanisz coś na poziomie twojej inteligencji a nie czepiasz sie.Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Samotność ma to do siebie ze trzeba walczyć o swoje i czasem trzeba być agresywnym,a po zatem mam grupę ale muszę chodzić do pracy, i jakoś dawać sobie radę.A co do mojego zachowania to mam normalne jak każdy .Poprostu tak wyszło ze jestem sama bo faceci jedynie myślą o jednym myślę ,chyba wiesz o co mi chodzi.Wybacz za tamte słowa(rozum,mózg).Pozdrawiam samotna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

?

Jak mam rozumieć ten znak zapytania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

o losie...

A na dole tabelki jest taki "ptaszek"-sprawdź pisownię...internet to jednak trudna rzecz

Może dla Ciebie .

Wpadnij we środę na PGE arene na rolki :) o 19 zaczyna się świetna zabawa... wciąż mamy deficyt chłopaków w grupie... może poznasz jakąś inteligentkę na 8 kółkach :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wpadłbym ale mam tylko wrotki :| musiałbym założyć własną grupę...

i po co te przepychanki? wytykanie sobie błędów? Każdy ma prawo do pomyłki. Widzę że tu od zarąbania polonistów z magistrem z polonistyki na UG mają...
Ludki kochane wyluzujcie!
SAMOTNA. Sorry ale nie musisz mieć faceta aby nie być samotną. Wystarczy pomyśleć i być troszkę ''AGRESYWNA" jak to ujęłaś.
Mężczyzno o nie znanym mi imieniu. To tylko moje spostrzeżenie ale może pomoże. Raz napisałam tu ogłoszenie i żałuję. Odezwało się więcej desperatów chcących kogoś przelecieć niż zwyczajnie z kimś pogadać(a ogłoszenie nie było matrymonialne i było skierowane do kobiet jak i do mężczyzn).
Pozdrawiam
Ana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama sobie umiesz odpowiedzieć.
Chyba właśnie tylko desperat usiłuje za pomocą kilku kliknięć zdobyć to, co się wypracowuje latami - znajomość, przyjaźń i 'mieć z kim pogadać'.
A o czym można pogadać z obcym? To jak wychlanie drina na chwilową poprawę nastroju. Działa, na moment, a potem jeszcze większy dół.
Wystawiłaś się - to i dostałaś to samo - desperatów.
Normalne, że kobiety więcej chcą gadać, a mężczyźni więcej działać...
Tu nie trzeba dyplomu UG żeby minimum pojąć, jak świat działa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zgadzam się. Z interesującym obcym można pogadać o wszystkim.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ana, może i masz racje tylko we dwoje jest prościej przejść przez trudności w życiu i przyjemnie sie robi na sercu i myśląc ze możesz polegać na swojego partnera,poczuć ze jestes kochana no i takie tam.Pozdrawiam samotna.