Siedmiu krasnoludków

Temat dostępny też na forum: Siedmiu krasnoludków
Opinie do spektaklu: Siedmiu krasnoludków.
Siedem krasnoludków
na podstawie baśni Braci Grimm adaptację przygotowała Agnieszka Kochanowska

Prapremiera: 19 kwietnia 2015
Dla widzów od 5 lat.

Przedstawienie przygotowuje duet, który w Miniaturze zrealizował już bardzo dobrze przyjętego "Fahrenheita": Michał Derlatka (reżyser) i Michał Dracz (scenograf). Widowisko czerpie z bogactwa teatru lalkowego, wykorzystując między innymi kukły, ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczne!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam małym dzieciom!!! W sumie w ogóle nie polecam. Byłam dziś i zażenowałam się tęgo. Prostackie odzywki, krasnoludki to kurduple, królewna puszcza bąki, muzyka agresywna, królowa i lustro wrzeszczą, aż uszy bolą ...Czy to na pewno jest spektakl dla dzieci???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Bardzo słabe przedstawienie

Popieram głosy krytyczne. Przedstawienie jest banalną przeróbką oryginału. Słownictwo - potoczne - tani chwyt, by przykuć uwagę dzieci?
Wprawdzie scenografia i stroje - są fantastyczne, dobra jest także gra aktorska. Tym bardziej uderza kontrast z banalną, głupią fabułą. Żal mi było świetnych aktorów, że muszą grać taki kiepski tekst. Nie polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

żenujące, uczące tylko braku szacunku!

Nie fundujcie tego swoim dzieciom!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 17

Braku szacunku do kogo? Czego?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Pan Disney zaprasza (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Pan Disney zaprasza . "Pan Disney Zaprasza" Zapraszamy już od kwietnia na...

Prometeusz (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Prometeusz . "Prometeusz" - akrobatyczne widowisko rozpoczyna nowe tournée...

Rodzanice (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Rodzanice . RODZANICE wg "KRABOSZEK" Barbary Piórkowskiej O SPEKTAKLU:...