Siłownia na Biwakowej???

hej dziewczyny wiecie moze czy na biwakowej w przychodni jest siłownia?? bo dzisiaj maja nieczynne a chciałabym wiedziec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Siłownia na Biwakowej???

niestety nie - tylko zajęcia typu aerobik, pilates. Ale z tego co wiem frekwancja marna. A ja bm pobiegała na bieżni, albo poćwiczyła na siłowni właśnie....

żenada dziewczyny, od maja ciągle przesuwają terminy zrobienia tej siłowni, mialam telefon że dopiero po grudniu 2010

moim zdaniem w Osowej nie utrzymują się biznesy bo za byle jakie usługi płaci się duże pieniądze, poza tym taka niesłowność jest baaardzo złą reklamą

a jak dwoniłam, to miało być do 26 maja, później 5 wrzesnia, a teraz po nowym roku

wstyd, moim zdaniem, tak ludzi w balona robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej to krytykować i narzekać....zresztą nie tylko w tym temacie..
pozdrawiam ciepło

tez dzwoniłam i dowiedziałam sie ze zaczynają od nowego roku mam nadzieje ze rusza bo napaliłam sie na siłownie. Należę do osob ktore nie lubia gdy jakas babka kaze mi zrobic krok w bok pozniej w przód taka jestem zboczona he he ale nie lubie tego. Siłownia pozwala na samowolkę ktora kocham wiec mnie jako klientkę juz maja.
A frekwencja kieska bo tych aerobików jest multum a siłowni zero no chyba ze te gdzie chodzą pakerzy i wstyd mi isc z moja oponką:P:P

Inne tematy z forum

Oszuści z gdanska Osowa (...) psy Niby z rodowodem (59 odpowiedzi)

GdanskUwaga na mopsy i buldogi francuskie pseudohodowla ... z gdanska Osowa oferują psy niby z...