Siłownia super!

Ale po kolei.
Zacznę od tej nieszczęsnej obsługi. Moim zdaniem jeśli ktoś narzeka na fakt, że nie otrzymał cennika na mail (gdy tego cennika nie było jeszcze wcale), lub też na to że nie został powitany tekstem: "Czym najjaśniejszej pani mogę służyć" to oznacza to, że przyszedł na siłownię ponarzekać i popsioczyć, zamiast poćwiczyć. Panie przy recepcji wydają kluczyk lub kartę, nawet na nie nie patrzę, jak przechodzę, bo dla mnie nie ma to znaczenia. Cennik to cennik, a nie karta win, nie potrzebuję tańczącego i zachwalającego wyroby kelnera ze śliną po kolana zwisającą.
Instruktorzy na piętrze super. Dokładni, kulturalni, wyrozumiali dla początkujących, czasem nawet dowcipni.
Sprzęt świetny, bezpieczny, wygodny (tylko wyciąg w centrum sali piszczy niemiłosiernie).
Wystrój ok, sporo luster, jasne kolory, nie ma się do czego przyczepić. Czasem muzyka strasznie denerwująca, ale co kto lubi.
Przebieralnie trochę biedne, ale mówię: nie przebierać się przychodzę, tylko ćwiczyć, dobrze, że mniejsze przebieralnie, bo przynajmniej jedna sala na dole weszła.
Ogólnie ok, tylko jedno "ale": Czy woda w prysznicach mogłaby być tak z 5 stopni cieplejsza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Siłownia super!

Woda w prysznicach?? A co powiecie na chlodnie w szatniach i sali ćwiczeń??? Od tygodnia nie dziala ogrzewanie, obsluga chodząca w kurtkach. Poprostu żenada.To jakaś pomylka chyba. Klima chodząca na maksa, czlowiek się nawet rozgrzać nie może, bo potem tylko gardlo napier.....Pozdrawiam te pierd.... mamuśki co przychodzą z dzieciaczkami malutkimi, bo one aktywne są. I mądre co nie miara. Dziecko śpiące rozgrzane i w taką klimatyzację wchodzą. A potem biegają po lekarzach zdziwione co się dzieje. Rozumiem, że klimatyzacja jest potrzebna ale bez przesady. To nie jest prosektorium.

Ten chłód panujący w klubie to efekt wyłączonego przedwczesnie ogrzewania w całej galerii. Niestety. Nikomu, ani pracownikom ani szefowi ( widziałam, jak wchodził na salę zmartwiony i zastanawiał się, czy w tej sytuacji nie odwołac Aktywnej Mamy) nie sprawiało to radości. Na szczęście już jest ok.

Niestety nie jest ok.Wiadomo, że okres grzewczy się kończy, ale w calym obiekcie nie czuć tak wyraźnie chlodu jak n,p w szatniach. Niska temperatura plus do tego klima to chyba nie za fajne zestawienie ani dla tych co ćwiczą intensywnie ani dla tych co lightowo. Zresztą ten temat jest dosyć glośny. Myślę, ze to nie tylko moje niezadowolenie.Apropo zmartwionego szefa. Ciekawe o co się zmartwil????Pozdr.