Siłownia

Witam poszukuje siłowni na terenie Trójmiasta (Gdańsk, Gdynia), od razu zaznaczę że przeglądałem już posty na forum (które są nieaktualne) wujek Google także mi pomógł jednak nie w takim stopniu jak chciałem :) Przechodząc do rzeczy chodzi mi o siłownie której koszt nie przekracza 100 zł miesięcznie, nie chodzi mi też o coś takiego że płace załóżmy 100 miesięcznie a mogę ćwiczyć 3 razy w tygodniu po 1h, chodzi mi o czas nieograniczony. W cenę wchodzi sama siłownia nie interesują mnie siłownie z masażem czy innym dobrodziejstwem (bo takie też znalazłem).
Jeżeli znalazła by się osoba która by mi pomogła, to prosił bym też o podanie dokładnego adresu siłowni, gdyż właśnie wprowadzam się do 3miasta i nie jestem jeszcze obeznany co do ulic czy dzielnic, z góry dziękuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Siłownia

Proponuje Kolasem w Sopocie

Re: Siłownia

przymorze na opolskiej, dokladnego adresu nie jestem w stanie podac, karnet miesieczny 100zl i wchodzisz do woli oprocz niedziel. duzo sprzetu, malo ludzi, jest tez kawalek parkietu zeby (kosz noga siatka) i kawalek maty

Inne tematy z forum

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

sport i zdrowie w gdańsku. (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Od dekad przyjeżdżam do Gdańska. Lubię poganiać rowerem po uliczkach i trasach...

odżywki dla sportówców aktywnych... (4 odpowiedzi)

odżywki dla sportówców aktywnych...i tych co dopiero zaczynają,zapraszam na konsultacje...