Siłownia

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Siłownia
Witam szukam kogoś kto zechciałby zapisać się ze mną na siłownie samemu jakoś trudniej się zmobilizować a razem jakoś raźniej. Co do miejsca mozna jakos sie dogadac :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dorka

Witam ja jestem chętna tez kogos takiego szukam chodzilam na silownie do Medisona dorka300@o2.pl

a gdzie najlepiej?

Re: najwygodniej pod siebie dobieramy siłownie

najlepiej to w pobliżu miejsca zamieszkania lub po drodze z pracy do domu...
nie wiem w jakiej dzielnicy mieszkasz

można sie dogadać mi pasuje jesli w okolicach zamieszkania to zabianka oliwa przymorze zaspa wrzeszcz a jesli po pracy to okolice gdyni

W ramach noworocznego postanowienia też zamierzam coś ze sobą zrobić. Chciałabym zacząć chodzić na fitness, chociaż spróbować ;) jeśli znajdzie się jakaś dziewczyna mniej więcej w moim wieku (sama mam 20 lat) która jest z Sopotu i chciałaby zrobić to samo niech się odezwie na girl91@op.pl .
Obecnie mam na oku karnet do Fit Zone http://www.silverss.nazwa.pl na fitness za 100 zł (10 wejść). Jeśli znalazłby się ktoś z inną propozycja to czekam na maila.
Pozdrawiam!

Siłownia

Chętnie się zapiszę. Mój wiek to 20 lat. Dzielnica nie gra dla mnie roli. Chodzi mi zdecydowanie o towarzystwo.

Re: Siłownia

jutro (niedziela) będę w gymnasion

Agnieszko

jesli jestes zainteresowana to sie doezwij babel2206@wp.pl

no i jak zwykle, sru tu tu tu, sobie gadacie i jak zwykle nikt nie pójdzie. Dlatego poszedłem sam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja chodzę do Pure i sobie chwalę :) Przydałby się jednak ktoś do towarzystwa i zwiększenia motywacji.

Cześć. Mam zamiar zapisać się właśnie do tego klubu. Mógłbyś opisać jak tam jest? Chodzi mi o ćwiczących tzw. cwaniaków itp. oraz jaka atmosfera na sali i wgl? Pozdrawiam

Trenuje już 6 lat (3 Intensywnie) . Przygotowuję si do zawodów.

Mogę poprowadzić treningi, zarządzać dietą i pomóc we wszystkim. Prowadzę na już 6 osób które odnosza swoje małe sukcesy :)

NIE oczekuję wynagrodzenia.

odp. Depcio_077@wp.pl

Inne tematy z forum

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...