Singiel pozna singielkę ;-)

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Witam, mam na imię Adam i mam 27 lat, poszukuje koleżanki, może dziewczyny kto wie co los nam przyniesie. Ogólnie szukam na samotne wieczory aby iść na spacer, piwo, kino. ale wiadomo najpierw trzeba się poznać popisać, bo dużo ludzi myśli, że facetom tylko jedno z głowie a to nie prawda. Pracuje prawie codziennie od 10 do 20 więc w normalnym życiu ciężko kogoś poznać bywając tym bardziej cały czas za kółkiem samochodu. Mam 170cm wzrostu, niebieskie oczy, włosy ciemny bląd, i ostrzegam też, że piękny nie jestem więc jeśli patrzysz na wygląd to nie pisz, szkoda na to czasu. Chętne poznania proszę pisać tu pod tematem bo nie chce spamu przez telefon ;-) także czekam na wpisy chętnych poznania dziewczyn.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Singiel pozna singielkę ;-)

@Maniek quote: "czekam na wpisy chętnych poznania dziewczyn"

Każdy facet na tym forum jest chętny poznania dziewczyn ^_^ Oczywiście żaden z forumowych facetów nie myśli o niczym innym, jak długie spacery, picie piwa, chodzenie do kina i długie pisanie. Seks? A fe! Seks jest taki passe! Obrzydliwość! Prawda Maniek? ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> poszukuje koleżanki, może dziewczyny kto wie co los nam przyniesie.

A w tym zdaniu nie ma zawartego ohydnie brzmiącego słowa s e x ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie. Nie ma ukrytego słowa s e x...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co?? Ja chce tylko kogoś poznać, drugą osobę... Jakbym miał tylko se używać to bym to napisał tu lub w ogłoszeniu wiadomo jakim lub też poszedłbym do rozi, apolis lub hadesa. Nie mówię też że sex jest fee... Sex będzie kiedy indziej... Nie bzykam się się z każdą.

Napisz że motor masz i lubisz disco & disco polo żeby się odpowiedni target zgłosił. Halewiczem się nie przejmuj on we wszystkich widzi konkurentów ;)

wdr, nie śmiem przed Ciebie wychodzić, jesteś absolutnym i niekwestionowanym samcem Alfą; ja już swoje lata mam, emerytura blisko^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, mam motor, auto i lubię disco polo jak i inne tzn techno, trance, rock pop itp...

O mam poważne tyły...
Nie wiedziałam, że istnieje apolis bo o Hadesie coś na języku polskim słyszałam.

Letni_a dziś cały czas próbuje nawiązywać do greckiej miłości. Pohamuj się ;P

@ wdr
Bo ja z zamiłowania humanistką jestem to się mitologią grecką interesuję ;p
A, że tam wiele o miłości to co ja na to poradzę? Toć nie ja ją spisywałam.
Ale Wdr karze- letnia się pohamuje.
Teraz przejdę na tryb zero jedynkowy: kto tu teraz ma skojarzenia? Ja nic o greckiej miłości nie wspomniałam... To Tobie chleb na myśli;p (a raczej coś zupełnie innego)
Więc teraz wspólnie możemy sobie pooglądać Twoje drzewko. A żebyś nie miał wątpliwości o jakie mi chodzi- gdyż znowu masz skojarzenia- to powiem, że o to co wkleiłeś tu:
http://forum.trojmiasto.pl/moja-wybranka-mnie-nie-zadowala-co-robic-t555248,1,2.html

@Maniek quote: "Sex będzie kiedy indziej" A kiedy? Po ślubie? ^_^

Na tym forum znajdziesz dla siebie dziewczynę http://www.asexuality.org/pl/ i nawet ciacho dostaniesz ^^

Halewicz kropidło na Jarmarku Dominikańskim sobie kupiłeś i chcesz wypróbować czy co ? Blachary to nie twój target daj chłopakowi szanse (trzecią) czy tam którąś kolejną.

Od lat nie odwiedzam Jarmarku Podróbek, a kropidło zabytkowe jedno mam, II poł. XIXw.:)
Co do blachar, to fakt, nie mój target^^ Hołduję słowom Stefana Kisielewskiego, który kochał wszystkie kobiety ale sypiał tylko z tymi, z którymi było o czym porozmawiać "przed" i "po" ^^ O ile jeszcze "przed" jakoś można się zapewne przemęczyć, o tyle "po" już zapada grobowa cisza :P

"Nie bzykam się się z każdą."

Na pewno jesteś zdrowy?

" Oczywiście żaden z forumowych facetów nie myśli o niczym innym, jak długie spacery, picie piwa, chodzenie do kina i długie pisanie."

Hal zapomniałeś o namiętnym wpatrywaniu się w piękne oczy kobiety.
:)))

jakim namiętnym?! o_O A fe!!! Szczerym, głębokim, pełnym przyjaźni i niechęci do jednorazowej przygody seksualnej :))))))

Kokos nawet ze mną chciał iść na spacer żeby mi udowodnić, że jest aseksualny o_O WTF!!!!

Czepiacie się:P
Bądźcie bardziej wyrozumiali:))) Tylko od razu sex i sex Wam w głowie;)

@Tinker Bell
a tobie nie? :D

Ale ja już jestem w tej komfortowej sytuacji, że nie muszę zaciągać mężczyzny na 10 randek by móc się z niem kochać;)

Więc jak mam ochotę na sex to prawie zawsze* go mam.

*niemąż czasami pracuje a nie mam sąsiada tylko sąsiadkę:P

odpowiedż na ogłoszenie

Witam,mam na imię mam 22lata. Również poszukuję normalnego faceta który zna trochę na czym polega,któremu będe mogła zaufać,żeby mnie wspierał itp. Dla mnie wygląd nie jest najważniejszy ale dosyć istotny. Jeśli masz w sobie odrobinę wrażliwej duszy,nie jesteś jakimś zboczeńcem i potrafisz zadbać o kobietę to zapraszam. Wyślij mi swoję zdjęcie na maila agusia92@onet.com.pl

Re: odpowiedż na ogłoszenie

"Witam,mam na imię mam 22lata."

Dwadzieścia dwa lata to całkiem nietuzinkowe imię.

"Również poszukuję normalnego faceta który zna trochę na czym polega,któremu będe mogła zaufać,żeby mnie wspierał itp."

To żeby facet znał trochę na czym polega, żeby był godzien zaufania i wspierał kobietę jest także bardzo istotną kwestią.

;)))

Maniek, chyba twoja sąsiadka się tobą zainteresowała ;)

hehe...

hihi...

odezwij sie na gg 8301265

ja? :))))

W sumie słabe miejsce wybrałeś.
W większości odzew lokalnych czubków i nieudaczników ze swoimi przezabawnymi komentarzami.
Mimo to powodzenia, pomyśl, że inni mają gorsze, mniej ciekawe życie i jedynie mogą się realizować pisząc w tematach nie do nich skierowanych.

Adam i mam 27 lat- a login Maniek 22? ciekawe

Inne tematy z forum

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...