Sinus

Temat dostępny też na forum: Sinus
wstęp gratis, obowiązuje selekcja.Początków zespołu można doszukać się już w 2001. przez 4 lata zespół zagrał wiele koncertów na deskach trójmieskich klubów, a także na wielu imprezach plenerowych - Neptunalia, Wielka Orkiestra Świątecznej pomocy, inne festiwale.Niestety w 2005 roku zespół przechodzi kryzys. Z pierwotnego składu zostaje tylko klawiszowiec, który wraz z nowym perkusistą ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ALKU GRATULACJĘ!!!!!!!!!

ALKU GRATULACJĘ!!!!!!!!!

ZAPRASZAMY NA KONCERT! OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA!!! =]

KAŻDY POWINIEN TO ZOBACZYĆ

Widziałem ich na koncertach!
Charyzmatyczni, wprowadzają klimat, przyjemni dla ucha,
niezapomniane wrażenia z towarzyszącą ogromną energią:))

Pozdro dla SINUSA!

Hej! No Sinus wymiata! Nie widziałem jeszcze ich n żywo,ale zapowiadają się wspaniale:-D Pozdrawiam ich bardzo serdecznie,a także mojego brata Yondera,który umieścił tu komentarz:-D Gratulacje chłopaki raz jeszcze! Pozdrawiam Was i życzę sukcesów:-DDD

tym razem mi sie nie upiecze :)

obowiazkowo trza sie zjawic :D jak mnie wpuscicie. Kolezanka (z ped) juz mi tym razem nie pozwoli nie przyjsc, takze tego... I'll be there

REWELACJA!!!!

Juz sie nie moge doczekac na koncert!!! To bedzie napewno niesamowity wieczor i niezapomniane wrazenia muzyczne.
Goraco polecam!!!!

panowie, podajcie tu adres stronki Sinusa.

Więcej o nas można znaleść na:
http://www.myspace.com/sinuspoland, jest to puki co jedyna oficjalna witryna naszej formacji. Prace nad samodzielną stroną trwają...

Dla ciekawostki jeszcze link nieoficjalny; tu z kolei znajdziecie troszkę zdjęc z poprzednich koncertów, kilka dodatkowych (podkreślam NIEOFICJALNYCH) utworków itd...

http://users.vlo.gda.pl/~sinus/

Enjoy.....

a no i bym zapomnił o najważniejszym...
Materiał promocyjny, czyli SINUS W TV =]

http://viplounge.x3mtv.pl/..

.

Jesteście świetni, serio! Co prawda ja nie taką muzykę gram i preferuję, ale naprawdę po przesłuchaniu waszych kawałków jestem pełen podziwu dla was!

mam nadzieję że uda mi się dotrzeć na koncert co może być niepewne (środek tygodnia)
pzdr

ile zaplaciliscie odwiedzajacym ta stronke za pozytywne opinie? jal sie jakos dogadamy tez moga takowa zamiescic:)

ejjjj

bo jak jej zapłacicie to mi też!! a secundo to jesteśmy na wielu zdjeciach a od kiedy jesteśmy gwiazdami pobieramy z to opłatę! ;P pozdrawiam :)

Zasadniczo jest dyszka za kazdy pozytywny komentarz. Myślę, że sie dogadamy. Jak coś to wal do mnie - ja jestem skarbnikiem w zespole i trzymam pulę dla komentujących na naszych witrynach. Jeśli nie uda Ci się mnie złapać do koncertu, a wystawisz nam przychylną opinię, to podejdź do mnie jak skończymy grać ;P bo rozumiem, że w paptyce się zjawisz nieznajomy urzytkowniku?

Gdzie mogłabym posłuchać troche waszej muzyki??

Inne tematy z forum

Targi Książki (29 odpowiedzi)

W dniach 20-22 lutego 2026 roku, w Polsat Plus Arenie Gdynia, odbędą się pierwsze Targi Książki w...

XIV Edycja Festiwalu Filmów Żeglarskich JachtFilm (4 odpowiedzi)

14. Festiwal Filmów Żeglarskich JachtFilm odbędzie się w dniach 7-8 lutego 2026 roku w Muzeum...

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...