Re: Forum
~współczująca
(13 lat temu)
a któż to ma lepiej?...ja mam swój kąt w Baninie od ponad 10 lat, mam dom, kawał fajnego ogrodu, mam porządny garaż, mam płot i rewelacyjnych sąsiadów, uważam, że mam LEPIEJ od przyszłych właścicieli mieszkanek "pawilonów" i "falowców" budowanych przez 7niebo...współczuję tym ludziom, nie zdają sobie sprawy czym jest mieszkanie na wsi, z dala od głównych dróg, z dala od centrów handlowych, placów zabaw, restauracji, skazani na dojazdy wszędzie i w każdej sprawie, w mieszkankach BEZ garaży, praktycznie bez ogródków...zmamieni obietnicami położenia płyt jumbo...na częstrze kursowanie autobusu nie macie kochani co liczyć...my walczymy o to od lat, to samo z drogami, oświetleniem i innymi "wygodami"...padło na tym forum pytanie gdzie zgłosić obecność lisa przy płocie posesji...myślę, że to jest obraz świadomości większości osób osiedlających się w budowanych przez deweloperów domach...naprawdę współczuję, nikomu nie zazdroszczę klitki pez garażu na 1 piętrze na środku ornego pola z prawdopodobnie wściekłym lisem pod płotem, masakrycznym błotem, kilometr od autobusu jeżdżącego 1xna godzinę...powodzenia;P
21
26