Siostrunie

Temat dostępny też na forum: Siostrunie
Opinie do spektaklu: Siostrunie.
"Siostrunie" to niekonwencjonalna, muzyczna opowieść, która rozbawi do łez każdego, kto zobaczy ten spektakl.

Przed zgromadzoną widownią zaprezentuje się pięć niezwykle żywiołowych zakonnic, które opowiedzą o swoim życiu, marzeniach, powołaniu, a także... o pewnej bardzo niestrawnej zupie. W celu podreperowania finansów zakonu, jak i zdobycia środków na ?szczytny cel?, bohaterki ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SIOSTRUNIE

DROGIE TE ...WARSZWSKIE SIOSTRUNIE !
A KOŚCIÓŁ MÓWI .....CO ŁASKA !
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

Owszem

Ale nie droższe od gdyńskich:/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ja za gdyńskie 60 płaciłam w najlepszym miejscu. więc miedzy 150 a 60 różnicę widać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

szit

pamietam do dzis jak bylam na tym w gimnazjum, i nawet w tamtym wieku majac o wiele mniejsza doze krytyzycyzmu niz teraz bylam bardzo zazenowana tym widowiskiem!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

czegoś zabrakło

nie wiem, być może filharmonia nie nadaje się na tego typu musicale, lepiej by to wyglądało w teatrze muzycznym, dałoby możliwość wzbogacenia scenografii, i lepsze nagłośnienie w większej sali, a tak za mała scena, czasami zbyt głośne śpiewy i nie zmieniające sie "tło". być może inaczej przeżywali spektakl ci co siedzieli bliżej, ale czegoś mi zabrakło, trochę inaczej sobie to wyobrażałam, zwłaszcza za taką cenę.

Mile zaskoczona jestem natomiast poziomem wokalnym aktorek, najładniejszy głos wg mnie - J. Fraszyńska, E. Romanowska
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ja jestem zadowolona

Gra aktorska bardzo dobra, nagłośnienie w moim miejscu super, dobrze wydane pieniądze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

fanka

Uwielbiam Kasię Żak na deskach teatru - nie mogę się doczekać!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

słabiutke, słabiutkie...

w przerwie troszkę krzeseł opustoszało...gwiazdki TVN'u nie zrobiły szoł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Owacje całej sali na stojąco mówiły same za siebie :) Faktycznie słabiutkie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mega klasa

Byłam wczoraj, widziałam, słyszałam. Aktorzy zachwycali i grą i śpiewem i umiejętnością zabawienia publiki. Owacje na stojąco były. Polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dziewczyna, która podeptała chleb (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dziewczyna, która podeptała chleb . PIERWSZE PRÓBY DO SPEKTAKLU...

Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Psi Patrol Live "Wielka piracka przygoda" . DRUŻYNA POWRACA! Psi Patrol...

Gang godziny duchów (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Gang godziny duchów . Światowa prapremiera teatralnej adaptacji książki...