Skandal
Pojechałem do warsztatu poniewaz moj silnik nie mial mocy zostawilem auto w celu znalezienia szkody. Po ok.2dniach zadzwonil szef warsztatu i powiedzial ze do wymiany silnik.. Cyt ,, prosze szukać silnika bo ten sie zatarl", auto stalo u nich miesiac poniewaz szukalem silnika. Pomyslalem ze moze by zapytac innego mechanika i tak tez zrobiłem. Drugi mechanik faktycznie sprawdził od a do z moje auto i uwaga!! Okazalo sie ze katalizator byl zapchany. Calosc wyszla mnie 500zł a nie 3tys jak mowil mi pierwszy mechanik.
Zdecydowanie nie polecam Premium Auto Serwis który obecnie miesci sie na Zaspie w Gdańsku, poniewaz nie sa sumienni, sprawdzaja ogólnikowo, zero uczciwosci, wyciagaja z ludzi pieniadze, zostałem oszukany, musialem zaplaci za lawete w obie strony ktore wyniosly mnie 400zl. Nawet w ramach skruchy nie zwrocili mi za lawety. Nie polecam. Omijajcie ten serwis szerokim łukiem.
Zdecydowanie nie polecam Premium Auto Serwis który obecnie miesci sie na Zaspie w Gdańsku, poniewaz nie sa sumienni, sprawdzaja ogólnikowo, zero uczciwosci, wyciagaja z ludzi pieniadze, zostałem oszukany, musialem zaplaci za lawete w obie strony ktore wyniosly mnie 400zl. Nawet w ramach skruchy nie zwrocili mi za lawety. Nie polecam. Omijajcie ten serwis szerokim łukiem.