Składak czy firmowy...

Witam,

Mam przeznaczone okolo 900 PLN na rowerek... co polecacie? Skladac samemu od podstaw czy kupic firmowy nowy? A moze uzywany, ale jak juz to gdzie w trojmiescie moge dorwac uzywany rowerek....

Pozdrawiam
Z gory thx za odpowiedzi

GG:1973710
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Składak czy firmowy...

za 900zl to sobie za duzo nie poskladasz wiec kup lepiej cos gotowego, chyba ze znajdziesz cos przyzwoitego uzywanego :)

Zgadza się. Nie ma sensu za taką kasę składać samemu - składasz wtedy kiedy wiesz konkretnie czego chcesz i do czego to ma służyć i jeśli nie odpowiadają ci oferty gotowych rowerów.
Poszukaj czegoś gotowego - w prawie każdym sklepie rowerowym mogą być oferty za podobne kwoty.

Pzdr.
T.

Oki thx !!! :)

Wiec kupuje w sklepie... hmm moze polecacie jakis e-sklep lub jakis tani rowerowy z trojmiasta...

A co myslicie o tym rowerku:
http://www.erowery.pl/x_C_I__P_17815869-17810001.html

Pozdrawiam.

nie kupuj roweru przez net !! idz do sklepu, "przymierz", sprawdz, bedziesz wiedzial co kupujesz !

właśnie, idź do sklepu i przymierz. Apotem kup w necie taki sam bo tam zawsze taniej.

W ogóle nie wiem jak można by kupować rower przez neta, bez przejechania się na nim choćby kilkudziesięciu metrów i sprawdzeniu "jak leży".
Jeżeli chodzi o tą Meride to jest dość ciekawym modelem, przymierza się do jej zakupu mój ojciec. Patrzyliśmy razem z nim na inne rower w cenie do 1000zł i ciężko by było znaleść coś lepszego.
Jeżeli zdecydujesz się na tą Meride to daj znać jak się sprawuje.

pozdROWER

Inne tematy z forum

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...