Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Witam czy jest możliwość dostania jakiś danych na tą firme która jest uczciwa ..
Z góry bardzo dziękuje za pomoc
katarzyna.grygier@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

NIE MA I NIE BĘDZIE SKŁADANIA DŁUGOPISÓW , Jest to sposób na oszustwo i wyłudzenie pieniędzy znany od jakiś 15 lat. Najlepsze jest to że przez 15 lat dalej znajdują się naiwni...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

również prosze o namiary na uczciwą pracę chałupniczą mój adres e mail khadacz@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej, czy dostałaś namiar na firmę uczciwą, w której można rzeczywiście zarobić?/
Jezeli tak prosze o info, potrzebuje dorobić. Marta
martulla_1904@op.pl
Z góry dziękuję

Ja też bym chciała namiary na legalną firme skladanie długopisow oto moj adres emeil wyrzykowski-krzysztof@o2.pl

Jak bym mógł prosić o namiary na legalna prace chałupniczą oto adres:jang98@op.pl.Z góry dziękuje

Jeśli ktoś zna naprawdę uczciwe firmy chałupnicze proszę o podanie namiarów (aagaa1987@interia.pl.) będę bardzo wdzięczna, bo przy małym dziecku każdy grosz się liczy.
Pozdrawiam serdecznie i liczę na jakąs pomoc

mnie tez oszukali
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kan.. proszę pomóz mi .. jk byś mogła podaj mi namiary na uczciwa pracę chałupnicza mój e-mail magdalena.hinca@o2.pl z góry dziekuję

witam ja tez dałąm sie nabrac na firme Smart skrt pocztowa 3 warszawska 34 62 300 września ... jak ktoś by miał na na namiary na naprawdę dobra uczciwą pracę chałupniczą proszę o kontakt e-mail magdalena.hinca@o2.pl jestem w trudnej sytacji finansowej mam troje dzieci i napradę mi ciężko

Re: skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

To naprawdeoszustwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

~Kan wyślij mi też pewną oferte pracy (klasowcow@wp.pl) i z góry dziękuje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Skladanie dlugopisów

Witam, ja mam taki adres : smartservicework@gmail.com
A w jaki sposób można odzyskać pieniądze?
też chciałabym............

Witam, też dałam się nabrać ( chyba ?),wysłałam pieniądze i nie sprawdziłam.
Jeżeli ktoś zna jakąś uczciwą firmę ( chałupnictwo) proszę o kontakt.

OSZUSTWO!!!!! Sprawdzałam w ewidencji gosp. i są owszem jako wydawnictwo oraz sprzedaż i naprawa SAMOCHODÓW( num. PDK 58,11,Z i 47,91,Z). Też miałam w to wejść ale odpuszczam. :( Jeśli macie coś pewnego ,błagam o kontakt. e-mail:bozena76@wp.pl .

Proszę o namiary na legalne chałupnictwo. Mój adres: kaaamaaa@poczta.fm
Z góry dziękuję za pomoc... :)

Re: Skladanie dlugopisów

Prosimy o przysłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym na adres:Smart skr.poczt.3 Warszawska 34 62-300 Września CZY TO TEN ADRES FIRMY JEST OSZUKANY?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo prosze o pomoc. Czy moglabym rowniez otrzymac namiary na firme ktora mnie nie oszuka chce uczciwie zarabiac pieniadze i byc traktowana jak czlowiek. Blagam o jakies info. stadnik.aleksandra@wp.pl

Boże...widzisz i nie grzmisz ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Do Kan-Mam prośbę czy możesz podać mi jakiś namiar na tą firmę w której twoja znajoma składa długopisy? mam małe dziecko i nie mogę podjąć pracy poza domem, była bym bardzo wdzięczna za odp. Mój e-mail: goga20b@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (64 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...

praca w call center (22 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

fundacja fly (47 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...