Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Ja też bym prosiła o namiary na tą uczciwą pracę proszę o kontakt m.straz@onet.pl dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy mogłabyś podać namiary na tą firmę w której pracuje Twoja znajoma?
lubiebudyn@onet.pl
Proszę o kontakt ;)

Hej Kan.
Mógłbyś/a napisać, w jakiej firmie pracuje Twoja znajoma? Adres e-mail to madz9@onet.pl.
Z góry dziękuję za informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co zrobiłaś? Odpisz mi na maila jakbyś mogła daria.ka96@wp.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wysyłam Ci na maila namiar na pewne chałupnictwo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jeśli ktoś zna naprawdę uczciwe firmy chałupnicze proszę o podanie namiarów (mallutka125@wp.pl) będę bardzo wdzięczna, o przy małym dziecku każdy grosz się liczy.
Pozdrawiam serdecznie

Kan, mógłbyś mi wysłać namiary na tą firmę gdzie twoja znajoma składa długopisy? Mam bardzo trudną sytuacje i na prawdę potrzebuje zarobić kilka złotych. Podaje mój e-mail : dona11317@gmail.com

Re: Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

ten kan to tez chyba cwaniak....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Składanie dlugopisow

witaj i co odezwł sie ktos jak napisałas ze zawiadomisz UOKIK

jeżli ta twoj aznajoma ma takauczciwa praca to dlaczego nie możesz podac danych to kolejne oszustwo ...jedno oszustwo ciagnie za soba kolejne ,,po co wogóle wstałes taka opinie ..spadaj na drzewo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

witaj ja zapłaciłam ale to dosytajesz instruktaz w 6 punktach co zrobic,,jednym słowe to jak przespis na pciasto...i za ten tzw przepis zapłacisz 49 zł..przekonałam sie ,żę to totalna bzdura ..tak naprawde to ci odpowiedzialni za internet powini miec jakis regulamin .....a nie pozwalac naciągac ludzi..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po wysłaniu 2 znaczków, otrzymałam list priorytetowy / dziwne, bo nie podpisywałam potwierdzenia odbioru/ w którym dowiedziałam się, że jest to praca na własny rachunek. A w ogłoszeniu było, że praca na etat. Masakra.
Wpis w CEIDG istnieje.

Witam.
Ja na szczęście też poszukałam opinii i nie dałam się oszukać :).
~Kan czy mogłabym prosić o wysłanie mi nazwy firmy dla jakiej pracowała twoja koleżanka? Tu podaję e-mail: guska15@wp.pl

Do Kan. Możesz mi podac dla jakiej firmy twoja znajoma procowała na składaniu długopisów. Jakieś namiar na uczciwą pracę była bym wdzięczna. Podaje swój adres e-mail karola12@vp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgadzam się za wniesieniem pozwu zbiorowego...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo proszę o namiary na ta firme mój e-mail doda63-63@o2.pl

Imię i nazwisko: Aliaksandr Prykhodzka
Data urodzenia: 25 stycznia 1992
Obywatelstwo: Białoruś
Adres zamieszkania Sidorska 105, 21-500 Biała Podlaska
Telefon kom pl: +48 537 425 782
by: + 375 298 204 330
Email: aliaksandr.prykhodzka@mail.ru
Znajomość języków:
Polski (w stopniu komunikatywnym)
Rosyjski (bardzo dobry)
Bialoruski (bardzo dobry)
Prawo jazdy (kat. B,C)
Przynależność do narodu polskiego poprzez otrzymanie Karty Polaka.

Kan możesz mi na e-maila podać dane tej firmy gdzie pracuje twoja znajoma? mój e-mail to bielas-wojcieszak@wp.pl będę ci bardzo wdzieczna

~Kan. Dużo osób już się o to pytało ale również jestem w trudnej sytuacji finansowej i zależałoby mi na pracy.
Możesz się dowiedzieć dla jakiej firmie Twoja znajoma składa długopisy? Lub namiary na tą firmę. Byłbym wdzięczny gdybyś przesłała dane na mój email : michal97karwat@gmail.com
Pozdrawiam

Re: Składanie dlugopisow

Po otrzymaniu DZIWNEJ przesyłki, bardzo dobrze teraz rozumiem intencje ogłoszeniodawcy. Proszę o niezwłoczny zwrot przesłanych 49 zł. W przeciwnym razie zawiadomię UOKiK.

Z. W.

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.

Inne tematy z forum

infolinia praca (14 odpowiedzi)

Konsultant Infolinii Medycznej · LeasingTeam Sp. z o.o. , czy ktoś orientuje się, czy jest to...

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...