Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

To za oszusci. Mi wczoraj przyszedł od nich list a w tym liście długopis i kartka jak mam założyć firme. Oni tylko wyłudzają pieniadze a my nie możemy nic z tym zrobić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

pracowała w tej firmie smartw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

czytałam wiele artykułów w internecie i okazuje się że to wielkie oszustwo ,nie wiem czy mówiąc potocznie pakować się w ten interes
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Normalnie naiwniacy myślą że zarobią ot tak 1750zł na długopisach ludzie myślcie trochę to nie boli.

ja tez jestem zainteresowany tym rodzajem pracy iproszę także mi przesłaćte namiary na tą uczciwą firme

wyglada na to że to oszust, też się na niego nadziałem
masz może jakieś nowe informacje na temat tej firmy? jakie poczyniłeś kroki? zastrzeganie dowodu, zgłoszenie sprawy na policję?

Witam proszę o namiary tej uczciwej firmy bo jestem na bezpkatnym urlopie wychowawczym kasa potrzebna mój email asia1132@op.pl z góry dziękuję

witam ja ostatnio pisalem do panstwa z k-konieczny155@wp.pl

witam ,

Czy mogę prosic o namiar na chalupnictow dowolny rodzaj , ale bez naciagania i własnej działalności. Bedę wdzięczna zbieram na operacje .
Ola , adres mailowy ladyappolt@interia.pl

Zarówno żądanie pieniędzy jak i skanu dokumentów tożsamości (m.in. D.O) przez potencjalnego pracodawcę jest prawnym naruszeniem Kodeksu Pracy (dokładnie praw pracownika do ochrony swoich danych osobowych i związanej z nią prywatnością). Z tego co pamiętam (mogę się mylić) Kodeks Pracy kwalifikuje ten czyn jako wykroczenie za które przewidziana jest kara w postaci grzywny (ok. 500 zł). Najlepiej jednak wejść na stronę GIODO i / lub Ministerstwa Pracy szukając szczegółowych informacji.

Witam.Czy zna ktoś z was firmę art_pen z katowic, również składanie długopisów. Tym przypadku jest trochę inaczej nie chcą pieniędzy tylko dowód zeskanowany na ich adres podobno do przygotowania umowy.Podaje cały adres; art_pen 40-010 katowice ul.Warszawska 27b nip:683-132-89-18 regon:357944977

Proszę również o kontakt do tej uczciwej firmy od składania długopisów email: bryza.pl@interia.l

czy ta pani znajoma skladala dlugopisy w tej firmie smart u pani urszuli czemberak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie to być nie może , nie wierzę . Jakim naiwniakiem trzeba być , by w dzisiejszych czasach dać się złapać na tak prymitywny ,na dodatek "odgrzany",choć dobrze zorganizowany przekręt . Ludzie !!! , O losie !

Toć ślepy się zorientuje że to ustawka i łapanie leszczy

Matko !, wy tak wszyscy naprawdę ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten przekręt był popularny w latach 90 .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej mógł był /mogła byś mi wysłać także namiary na tą firme była bym wdzięczna mój mail kasiakow155@op.pl z góry dziekuje

Witam firma smart Urszula czeberak skr pocz 3 warszawską 34 62-300 września wysłała 33.80 zaliczki na poczet dlugopisow i nic sygnał tel jest nikt nie odbiera numer to 786249767

Witam czy mogę prosić namiary na pewne chsłupnictwo. Bardzo jest mi potrebne . Z góry dziękuję.

Inne tematy z forum

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej (38 odpowiedzi)

Pytania i odpowiedzi na rozmowie kwalifikacyjnej. O co was pytali pracodawcy i jak...

Życie za granicą to też nie bajka... (47 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

zarobki w Mohito /LPP (13 odpowiedzi)

Witam, orientuje się ktoś jak wyglądają zarobki w sieci Mohito? System premiowania?