Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Jeśli ktoś zna namiary na uczciwą pracę chałupniczą to proszę przysłać na maila sniezynkaxd@vp.pl z góry dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

WITAM
Mam bardzo trudną sytuację finansową i potrzebuję namiar na uczciwą pracę chałupniczą. Proszę o jakiś namiar aneta17gaj.pl@g.pl.

Witam. ja również wysłałem swoje dane ze znaczkami. Co u Ciebie składasz czy nie ryzykowałaś? Bo nie wiem co robić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Witam! Sprawdziłam ta firme po nr NIP i ReGON.Ta Firma istnieje naprawdę tylko ze jest zarejestrowana na Słupce na panią Urszula Czeberak.Ale czy to uczciwa firma to tego już nie wiem.Po tych wszystkich komentarzach to raczej nie podejmę współpracy.pozdrawiam wszystkich.

Witam czy mogłabym też prosić o dane uczciwej firmy zajmującej się składaniem długopisów ,bardzo mi zależy podaję mój email kotarba@onet.pl pozdrawiam serdecznie

Witam, prosze o namiary na uczciwa firmę dająca prace składania długopisów. jestem w bardzo ciężkiej sytuacji finansowej i potrzebuje dodakkowych pieniędzy. mój mail alicja_67@op.pl

Ja również poprosiłabym o namiar na ta firmę. Email beata971@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A moze znajoma ma numer do nich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jesteś debilem haha

Re: Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

dodatkowe zarobki przez internet za darmo!!!
bez podawania kont adresów depozytów
info miras_pl@wp.pl.

Witam napisalem na forum bo chcialem zeby dorobic mam pol roczna coreczke zona sie nia zajmuje a firma smart to oszustwo i jak bys mogl podac mi ta uczciwa firme to muj e-mail mariusz.wilde@onet.pl

prosiłabym o namiary na tą uczciwą firmę na maila: czitaj97@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

witam ja w tamtym tygodniu terz wysłałam list do tej firmy i dzis otrzymałam odpowiedz ,ze mam wypełnić kupon zgłoszeniowy i wpłacic im na konto 29 zł ze niby to jest jakas kaucja i jak podejme prace to mi je zwrucą czy wieżycie w takie coś pozdrawiam

Witam! ja tez szukam uczciwej firmy zebym mogla dorobic sobie uczciwie w domu. Moze jakis namiar??? Z gory dziekuje justynastasiak.1988@wp.pl

Tak zgadza się to jest oszustwo dajecie kasę a w zamian dostaniecie ulotkę że musicie założyć firmę i sami poszukać sobie producenta.OSTRZEGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przed oszustami
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wpłacajcie pieniędzy bez umowy. Każdy zarobek jest w naszym kraju opodatkowany. Nie zapłacenie podatku grozi surowymi karami skarbowymi. Więc nie podpisując umowy oszust się wywinie bo nie będzie dowodu.
Itp itd dużo by jeszcze pisać.

ha ha----dziwne pytanie---wogóle nie płacą bo żadnej oferty nie dają
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moge otrzymac jakies namiary na uczciwa prace w chalupnictwie

nie wplacaj bo to oszusci .jezeli byla to prawdziwa firma to nie kazali wpłacac.jak tak zrobilam wpłacilam i na tym kontakt sie urwal.pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj, Raczej nie dostaniesz odpowiedzi drogą elektroniczną , bo to zwykli naciągacze, prześlą Ci jedną karteczkę do poczytania i zgłoszenie a i jeszcze poproszą o wpłatę kaucji 29 zł. Jak się zapoznasz z ich programem zarabiania i zapłacisz to dostaniesz jeszcze jeden list od Nich w którym będzie instruktaż jak masz otworzyć własną firmę ,bo oni nie zajmują się chałupnictwem. !!!
Pozdrawiam. Renata
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...