Sklep Różany Stok - proszę o opinie.

Co sądzicie o tym sklepie i co stało się z tą pania Anią blądyneczką.Mòwią,że jest na zwolnieniu lekarskim lub na urlopie ale n iu e chce mi sie wierzyć? Co sądzicie o tym?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklep Różany Stok - proszę o opinie.

A tam jest jakiś sklep ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest w bloku numer 1 przy klatce A
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

piszemy blondyneczka, a nie blądyneczka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Racja, zapomniałam o nim zupełnie. Kiedyś prowadziła go nie blądyneczka tylko taka czarna kobieta. W większości paliła papierosy na zapleczu. Pamiętam, że było tam jakieś włamanie czy coś i od tego czasu sklepik podupadł. Ale to było pare lat temu.

No własnie to ten sklep a ta czarna to jest lub była właścicielką.A Pani Ania tam pracowala.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania też pali i co że ta czarna pali,za swoje bo jej smakują.

Kazdy ma sie prawo pomylić

no właśnie ta pani była zarąbista, odana z całego serca, nigdy nie widziałem tak zasuwającej kobiety która robiła na 3 etaty, zawsze miła dla ludzi, ten sklep bez tej pani to jest pusty, teraz jest biedny zawsze pusto, brudny, obsługa do d*py , tam są dwie pannie nie miłe aż wchodzić się nie chce , nie polecam tego sklepu na różanym stoku 1 , drogo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A może blondyneczka będzie pracować w Żabce?
;)

dobra ściema, dwie czarnulki, bardzo miłe uśmiechnięte i zaradne :)
W tym sklepie zawsze ktoś robi zakupy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

a może właścicielka się broni przed niezadowolonym klientem i nie chodzę tam od dawna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie łaź twój wybór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

masz racje jak wchodzisz do tego sklepu to ta młoda mierzy cie takim wzrokiem a ceny to masakra chyba na papierosach i piwie utrzymuje się ten sklep żadnych promocji niema ja wole już iść do lewiatana albo do netto niż tam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

odpowiedź dla majki

to jest mały prywatny sklep. Więc logiczne jest to, że będzie droższy od sieciowych sklepów.
Nie chcesz nie chodź.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odpowiedź dla majki

dokładnie. ja tam lubię ten mały sklepik - mają dobre jajka, pieczywo też niczego sobie a jak mam ochotę na dobre piwo regionalne a nie sieciowe siki mogę tam takie znaleźć. Obsługa zawsze jest miła, więc nie wiem o co się czepiacie, no chyba że ktoś tu chce obsmarować konkurencję.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odpowiedź dla majki

Oni tam mają wszystko dobre, tylko ja tam nie chodzę od kiedy nie ma tej czarnej, ktora była kiedyś. Reszta za powoli obsługuje. Teraz jak są w sklepie 2 osoby to nie ma sensu wchidzić bo zakupy zajmą wieki. Czarna to był ekspres. No a piwa faktycznie mają sporo, tylko ze ja nie pije wiec to jakby mało mnie interesuje. Natomiast jest to sklep najdłużej otwarty na dzielnicy i czasem jak wracałam późno i nic już nie było otwarte to ten sklepik mnie uratowal. Otwarty jest też w różne dziwne święta w ktore te wszystkie netta i lewiatany są pozamykane.

Pewnia jesteś koleżanką Ani że bzdety piszesz.

Co za pierdoły piszesz,ale nie ma plotek i obrabiania d..y każdemu kto wyjdzie.Jest super oby tak zostało.Panie są urocze i bardzo pracowite a Ania ma to co chciała.

Robiła na trzy etaty ale miała za to zapłacone nikt jaj ni kazał siedzieć. A co do obecnej atmosfery w sklepie to jest SUPER.Polecam ten sklepik.

no co to tylkos sklep osiedlowy co kogo interesuje kto komu towar podaje

z tego co wiem ta pani w swoich klamstwach sie zapetlila i dlatego zostala zwolniona jak ktos zna ja blizej to wie jak potrafila wypowiadac sie o innych ludziach

Ludzie zastanówcie za nim coś powiecie pani Ania już tam nie pracuje bo z tego co mi wiado została zwolniona dyscyplinarnie a bez przyczyny raczej się takiego nie dostaje więc musiało być to coś poważnego. I nie jest taka idealna jak wam się wydaje. Już nie wiecie co wymyśleć ze sklep jest brudny, że ludzie tam nie przychodzą i ze obsługa nie miła nie macie już naprawdę co robić. A właścicielka cały czas jest ta sama która tez tam pracuje. Zresztą wszystkim ludzia się nie dogodzi jedni uważaj tak drudzy tak. A wy pomyślcie zanim obsmarujecie innych...

artek z doswiadczenia wiem ze niema co ufac ludziom slodko pierdzoncym do przesady zawsze maja cos za uszami

Brawo to była wazelina.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Psy bez smyczy mam juz dość! (243 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...