Ewelina
2021-02-24 09:59:51
Uwaga to oszuści. Na zamówienie czekam od grudnia. Ze sklepem nie ma żadnego kontaktu, telefon to automat i nic się nie można dowiedzieć, na maila od miesiecy ta sama odpowiedź-proszę czekać lub sprawdzić skrzynkę pocztową, żenada. Odmowa zwrotu pieniędzy bo rzekomo podany byl zly adres. Wcześniej twierdzili ze paczka jest cały czas w drodze. Teraz,ze nie dotarła bo nie był podany nr mieszkania. Jak zażądałam dokumentu potwierdzającego dotarcie przesyłki na pocztę i jej nie odebranie, stwierdzili ze nie mają rejestru paczek. Skąd wiec wcześniejsze zapewnienia i pewność ze paczka czekala na poczcie? Juz mi się slabo robi jak co tydzień biegam na pocztę i proszę się o odnalezienie nieistniejącej paczki... sledzenie paczek to kolejna kpina, nic te numerki nie wnoszą do faktycznego położenia paczki. Sprawa zgłoszona do UOKIK.
Moja sytuacja jest identyczna. Na realizację zamówienia czekam od 24 listopada. Korespondencja ze sklepem jest identyczna: paczka w drodze, zły adres-proszę podać poprawny, sprawdzić skrzynkę pocztową, itp. itd. Czy można się dołączyć do skargi, aby zrobić pozew zbiorowy? Namnożyły się w chwili obecnej firmy, które żerują na tym, że w dobie pandemii ludzie w dużej mierze przerzucili się na zakupy
internetowe. Ten sklep to po prostu internetowe hieny!