Słuchajcie, u mnie sytuacja jest taka jakiej jeszcze nie miałam. Zamówiłam łącznie od nich 5 produktów:
- 1 produkt przyszedł po 2 tygodniach, wszystko ok
- 2 i 3 produkt przyszedł po 3 tygodniach w jednej paczce i też wszystko ok. Po pierwszej dostawie nie zdziwiło mnie nawet opakowanie wyglądające bardzo tandetnie...
- 4 produkt przyszedł w złym kolorze... Zaproponowałam, że jak mi zwrócą za niego część pieniędzy to go sobie zostawię, bo reszta się zgadzała i... tego samego dnia zwrócili mi 30%, więc niby ok
- 5 produkt... Słuch o nim zaginął... Co prawda były to jedne stringi, ale tak łatwo nie popuszczam. Znowu do nich napisałam i wysłali mi je na nowo. Teraz hit, po kolejnych 2 tygodniach dostałam dwie paczki z dwoma stringami, czyli jedne mam za free xD
W związku z tym, że jest dlugi czas oczekiwania i jeszcze problemy jak wyżej to raczej tam więcej nie zamówię, mimo że mają fajne i tanie produkty, bo na allegro można znaleźć praktycznie to samo i za trochę większe pieniądze bym miała szybką dostawę. Jedyny plus że szybko odpowiadają na wiadomości i idzie się dogadać
0
4