Sklep i serwis godny polecenia.

Sklep z profesjonalną obsługą i indywidualnym podejściem do potrzeb klienta.Po przedstawieniu moich oczekiwań względem posiadanego skutera sprzedawca cierpliwie poszukiwał w hurtowniach części , które zamierzałem zakupić, nie były dostępne nawet w internecie.
Po dostarczeniu części zleciłem ich montaż i naprawę skutera. Jeździłem po wielu serwisach, ale tylko na Wysepce potrafili załatwić sprawę od początku do końca. Mój Peugeot działa jak pszczółeczka.
Obsługa nie jest zbyt wylewna, ale znają się na tej robocie i to jest najważniejsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Sklep i serwis godny polecenia.

ty tam pracujesz czy co? jeszcze nigdy nie widziałem tak dennej obsługi, ceny nie z kosmosy tylko z czarnej dziury ! kiedy dostałem skuter odebrany z tego "serwisu" jeździł tydzień , palił ok.5L/100, zasilanie padło na dno, a skasowali za naprawę i przegląd 7 stów. kiedy trafiłem do MECHANIKA, nie mógł uwierzyc , że skuter był w serwisie, za 2 stówy na drugi dzień odebrałem maszynkę , jeździłem 7 miesięcy, wczoraj odpalam i od pierwszego kopa pali po zimie. wyregulowany gaźnik- 2,3 l /100nigdy więcej wysepki , moi znajomi wszyscy kożystają z mojego mechanika i robią to bardzo żadko, bo tam lipy nie robi i nie żal jednej złotówki zapłaconej za taką robote.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1