Sklep odzieżowy w Bojanie/proszę o pomoc :)

Witam, od dłuższego czasu zastanawiam się czy otworzyć taki sklep odzieżowy w Bojanie , gdzie będą przystępne ceny ubrań dla kobiet i możeee.. dla mężczyzn ? A może sklep z odzieżą dla dzieci i zabawki ? Proszę o szczere opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Sklep odzieżowy w Bojanie/ PROSZE O POMOC :)

Znajoma miała sklep z takimi artykułami w pasażu Siewert i niestety poszła z torbami.Było to dwa lata temu. Na dzień dzisiejszy trudno mi powiedzieć jakby to wyglądało ale raczej od tamtej pory nie wiele się zmieniło.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi od początku mieszkania tutaj brakuje sklepu dla zwierzaków.
Tym bardziej, że nie ma tu chyba mieszkańca, który zwierzaka nie posiada.

Ale wiem, że to bez związku z ciuchami:)

A co do ciuchów, to dorośli chyba tak dużo nie kupują, żeby w Bojanie sklep się mógł utrzymać, a młodzi wolą raczej do jakiejś znanej sieciówki, lub firmówki przejechać. Tym bardziej, że zakupy w centrach wiążą się od razu z łażeniem po galeriach. wyskoczeniem na jedzenie itp.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może jakis mały lokal z kebabem ? : )
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklep dla zwierzaków jest w Koleczkowie, zoo dragon ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale Koleczkowo to nie Bojano.
Do Koleczkowa raczej na spacerek sobie nie pójdę.
Idąc tym tokiem rozumowania, to własciwie w ogóle sklepy nie są w Bojanie potrzebne, bo są przecież w Koleczkowie, Kielnie i Gdyni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Plan ogólny Gminy (4 odpowiedzi)

Jak obstawiacie. Wejście w życie Planu ogólnego Gminy, który ma zastąpić MPZP spowoduje, że...

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...