Piotr - ocena (1) Pyszne pyszności, robione i sprzedawane z sercem Piotr Jakub - ocena (1) Bardzo dobra piekarnia Jakub Marek - ocena (1) Każde ciasto przepyszne zarówno tortowe jak i ciasta proszkowe czy... Marek
Łukasz - ocena (1) Najlepszy Chleb w 3 mieście Łukasz MiaLo - ocena (1) Najlepszy chleb i najlepsze klasyczne słodkości. Warto się wybrać na jagodzianki MiaLo Jarek Mila - ocena (1) Jem to pieczywo od dwudziestu kilku lat. W moim guście jest dużo lepsze od... Jarek Mila M - ocena (1) pyszny chleb i super obsługa, zawsze z uśmiechem M Jakub - ocena (1) Pyszne wypieki. Na szczególne uznanie zasługują bułki oraz m.im. chleb... Jakub Łukasz - ocena (1) Świetne chleby i bułki, a sezonie - jagodzianki Łukasz Michał - ocena (1) Najlepsze drożdżówki w mieście, a chleb żytni jest obłędny! Michał Piotr... - ocena (1) bardzo dobra piekarnia , wypieki bardzo smaczne , polecam drożdżówki ,palce... Piotr... Mrk Law - ocena (1) Polecam pieczywo z tej piekarni. Z znanych mi w Gdańsku jest najlepsze... Mrk Law Krzysztof - opinia (1) Znakomite wypieki tradycyjne receptury Krzysztof Alan - opinia (1) Pieczywo jest super! Alan Ania - opinia (1) pyszne pieczywo i genialne serniki Ania Gosia - opinia (1) Atmosfera cudowna Wszystko świeżutkie Gosia Andrzej - opinia (1) Jedyny chleb, który jem ze smakiem po uprzednim zamrożeniu i odmrożeniu. Andrzej stefan - opinia (1) Nic specjalnego, byłem tam nie mam pojęcia skąd takie ochy i achy. stefan Sławomir - opinia (1) Super chlebek pieczywo naj smaczniejsze Sławomir Klient ka - opinia (1) Pieczywo naturalne nie dmuchane . Dobrze wypieczone i bardzo smaczne .... Klient ka