Monia - opinia (1) Moja ulubiona piekarnia ok kilkunastu lat.Miła obsługa a pieczywo smaczne i... Monia Michał - opinia (1) Najlepsza piekarnia a pieczywo długo utrzymuje świeżość Michał RomanS - opinia (1) Miła obsługa a przede wszystkim smaczne i zdrowe pieczywo. Zawsze świeże !... RomanS
Cezariusz - opinia (1) Korzystam z piekarni od 3 lat. Na Kartuskiej w Gdańsku. Jakiś pieczywa i... Cezariusz Anna - opinia (1) Zawsze przemiła obsługa. Chleb, bułki, drożdzówki i pączki najlepsze w Gdańsku. Anna Marcin - opinia (1) Jedno z ostatnich miejsc gdzie można kupić prawdziwy sernik. Marcin Zdzisław B. - opinia (1) Wrażenia wynikają z ilości gwiazdek, które zaordynowałem!!! Zdzisław B. Jakub K - opinia (2) Jedna z niewielu pozostałych rzemieślniczych piekarni w Gdańsku. Chleb biały,... Jakub K Anna - opinia (1) Przypadkowo, jadąc do pracy, trafiłam na niepozorną budkę z pieczywem przy... Anna Pieczywo jak za dawnych lat, co za smak!!!! (1) Od kiedy przeprowadziłem się do Gdańska bardzo cierpiałem na brak dobrego... Macias