Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew

Opinie do artykułu: Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew.

Ajentki sklepu Freshmarket przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu postanowiły walczyć z plagą złodziei i wywieszają w widocznym miejscu ich zdjęcia. Jeden z nich pozwał je za to do sądu, twierdząc, że wykorzystały bezprawnie jego wizerunek. Rozprawa odbędzie się 17 marca w gdańskim sądzie.

Paulina Zych wraz z siostrą prowadzi sklep spożywczy przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu. Miejsce - jak mówią - jest dość specyficzne. Z jednej strony powojenne kamienice, z drugiej zrewitalizowana ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niektórych tylko

Jednych "wyciąć w pień", a innych "wypiąć w cień". Zależy co dla kogo gorszą karą będzie.

PS. Żule i tyle. Nawet już puszek nie chce im się zbierać. Kiedyś to wszystkie śmietniki i podwórza na cacy były z nich wysprzątane, teraz nawet i tego im się nie chce.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgaduję w ciemno; to PISowiec.

Taka natura tych ludzi. Nawet jak ich złapiesz za rękę, zawsze powiedzą, że to nie ich ręka.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 24

dzięki, już mi lepiej ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wg ww. spisu w Gdańsku było tylko ok. 40 żydów

a ile jest przybytków dla nich utworzonych i podarowanych przez miasto. Statystyka czy przekłamanie?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

No jasne, mam już gotowy tekst

"Ja, niżej podpisany, zgadzam się/nie zgadzam się na opublikowanie mojego zdjęcia wykonanego w chwili, kiedy okradałem sklep".
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 0

popieram w 100%
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobrze publikować takich śmieci a tego co pozwał sklep wrzucic na Facebooka i resztę tych brudasów z dopiskiem uwaga na złodzieja !
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest rozwiązanie jak Panstwo polskie nie pomaga obywatelom....

Trzeba wyłączyć monitoring i LAĆ W MORDE. jedyna rada. Sprawdzone ,polecam. Działa
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oddychaj =)

Masz racje.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamiast swoich czynow sie wstydzic to moze zastanowic sie i tak nie postepowac?

A nie, latwiej byc zlodziejaszkiem.
W dodatku bezczelnym.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Mężczyzna nie zgadza się na publikowanie wizerunku bez jego wiedzy i zgody"

Ty pier....lony bezczelny śmieciu społeczny. Dziewczyny wzięły w ajencję to dziadostwo i ciężko pracują, aby jakoś żyć i nie być klientelą MOPS'ów i innych przybytków zajmujących się rozdawnictwem państwowych pieniędzy, najczęściej typowym leniom i cwaniakom.
Twoje zdjęcia bydlaku winny wisieć na głównych drzwiach każdej placówki handlowej w tej kolonii EU!
Co za sku...syn, aż mi ciśnienie skoczyło...
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 2

aby przegrał tą sprawę złodziej i powinien za nią sowicie zapłacić może to go nauczy uczciwości
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Minister.... ???!!!!

co ma polityka i jakas partia do tego? ludzie ogarnijcie sie!?? wszedzie tylko odwolania do pisu, co ma piernik do wiatraka????
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jakiej zgody !?

To w wiadomościach i innych mediach jak pokazuja miasto itp to kto sie ludzi pyta o zgodę ?! Cos sie złodzieja pod sufitem lasuje a nawet jak by to co se skolepu nie moga pokazywać a jak on sie czuje urażony to znaczy ze sie do winy przyznaje
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracowałem kiedyś w ochronie sklepowej

i u nas na monitoringu również była tzw "ściana płaczu". Zdjęcia były nie tylko z naszego sklepu, ale również z całej Polski z tej samej branży. Nawet ze sklepami z konkurencji wymienialiśmy się fotkami, bo niektórzy złodzieje działają ponad lokalnie.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Napisac

Poszukujemy tego pana który u nas notorycznie kradnie żeby uzyskać jego zgodę na publikację jego wizerunku
popieram tę opinię 52 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak łatwo cię kupić?

sprzedałeś się za 500 zł ?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 14

Real okradasz? To jeździsz na "występy" za granicę? :D
Idź odrób lekcje i poucz się, bo jutro sprawdzian :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2