Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew

Opinie do artykułu: Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew.

Ajentki sklepu Freshmarket przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu postanowiły walczyć z plagą złodziei i wywieszają w widocznym miejscu ich zdjęcia. Jeden z nich pozwał je za to do sądu, twierdząc, że wykorzystały bezprawnie jego wizerunek. Rozprawa odbędzie się 17 marca w gdańskim sądzie.

Paulina Zych wraz z siostrą prowadzi sklep spożywczy przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu. Miejsce - jak mówią - jest dość specyficzne. Z jednej strony powojenne kamienice, z drugiej zrewitalizowana ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Codziennie w sklepach można zauważyć złodziei..

...płacących 500+..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozwiązanie

niech napiszą w sklepie ' osoba która ukradnie zgadza się na publikacje zdjęcia na wszystkich portalach społecznościowych z adnotacją to jest złodziej "
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobry pomysl jak z filmu .Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz z gajosem kier.Sklepu.To jest lepszy pomysl niz mandat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak już chciałeś być taki rzetelny

to powinieneś i Pisuary uwzględnić, LPR i Samoobronę też rządzili i tylko problemy z tego powodu były, trzeba było przez te 8 lat sprzątać po nich. Teraz to będziemy się zbierać przez co najmniej 30 lat lub dłużej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Statystyka

Bardzo dobrze. Niech się jeszcze przedstawi tu na forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

AKIETA

poczekajcie na wynik ankiety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

biurokrata

Dla mnie śmieszna to jest Milicja. Ktoś uczciwie zarabia na chleb dla rodziny, oraz co dla Milicji jest najważniejsze płąci podatki na chleb dla nich!! I co sie okazuje "nic nie możemy zrobić" To chorą babkę za wyniesienie batonika można skazać jak bandytę, a złapać notorycznego złodzieja się nie da? Czasami mi się wydaje, że w komputerach w pewnej instytucji jest dodatkowy przycisk "śledztwo umorzone z powodu braku wszystkiego" .
Jestem za przywróceniem kar cielesnych, przywrócenie roli kata, myślę, iż miałby lepszą skuteczność niż pewna instytucja, np za kradzież ucinamy rękę, za grafiti malujemy gościowi gębę.
Uważam również, że pewna instytucja wyżej wskazana powinna na swojej stronie internetowej publikować miesięczne statystyki ile spraw było zgłoszonych, ile umorzyli, ile pozytywnie dla podatnika zamkneli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

parodia

W takim momencie ten zlodziej powinien byc pozbawiony wszystkich praw a nie sie czegos domagac ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno to poseł Pięta z PiS. W sumie ma doświadczenie w złodziejstwie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Albo uniewinnią jak tego skazanego kamińskiego z pisu. na maliniaka w tych sprawach możesz liczyć
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

jarek uzyj maści na ból d*py siermięgo zyciowa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

PiSowskie lemingi kwiczą jak świnie, jak Pisiewicz chwycony za jajka przez Antka
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kara wstydu publicznego.

Jaka dotkliwa, jak się okazuje. Cóż za wrażliwość poszkodowanego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

każdy kto występuje przeciwko uczciwemu obywatelowi powinien być

piętnowany i nie może mieć poczucia bezkarności
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Funkcja społeczna - PASOŻYT

Ale ten "wizerunek wykonano w związku z pełnieniem przez nią funkcji społecznej" ten pan jest społecznym pasożytem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

zadajmy sobie pytanie co to znaczy upublicznianie wizerunku?

bo wydaje mi się ,że codziennie to robimy wychodząc z domu np. do pracy... czyli złodziej musiałby chodzić w worku na głowie przez całe życie żeby jego pozew miał sens ...co innego udostępnianie danych osobowych + wizerunek ... przecież to jest debilizm.

Brawo, popieram

Pani Paulino, tak trzymać! Jestem pracownikiem ochrony od wielu lat i wiem, że to ciężka walka z tą plagą. Serdecznie pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba o to chodzi ,by chronić praworządne społeczeństwo przed

takim elementem ... trzeba wiedzieć kto jest kto.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wizerunek

Bardzo dobrze zrobily te panie tylko ze zlodziej jest bardziej chroniony od uczciwego obywatela .Ja rowniez mialam sklep we wrzeszczu bylam okradana .Nagranie z monitoringu dawalam policji i nic wreszcie ze sklepu zrezygnowalam.