Sklep rybny w Baninie

Jak w temacie - jest jakiś godny polecenia? W ogóle, jest jakikolwiek? :D Chodzi mi głównie o świeże ryby i filety śledziowe a'la matias.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Sklep rybny w Baninie

Na Klonowej jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A jak z jakością i świeżością towaru?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no matyjaski prosto z wody a reszta świeżutka z jeziorka przy żwirowni,codziennie Pan Tadek co złapie to dowozi-aha w poniedziałek zamknięte,zupę rybną gotują,ale to na zapisy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

iqu i po co te złośliwości. Ty pewnie korpo-ludek co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak zgadłeś!
Ale jak,jestem w szoku,złośliwości?
My korpoludki mamy trochę dystansu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Io osobiście jestem z jakości zadowolony. Co prawda zazwyczaj kupuję tylko makrelę i dorsza :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki, wybiorę się i przetestuję :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobra. Polecam bardzo ten sklep

Naprawde ok. Kupowalam kilka razy filety z dorsza byly świeże i pyszne. Za każdym razem. Wielki plus

Kupuj śledzie w Gdyni
To ich naturalne środowisko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

'-)

Lepszy śledź z Gdyni niż beton z Gdańska :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Może to nie po drodze ale między Chwaszczynem a Gdynią na wysokości anteny jest niewielka hurtownia rybna od kilku lat się tam zaopatruje i w detalu ceny nie są jakieś super tanie ale napewno świeże bo po kilku razach jak już nie było tego co chce pan dał mi nr i dzwonię wcześniej żeby odłożył a wybór duży bo ryby morskie i słodko wodne od czwartku też świeże wędzonki np łosoś makrela pstrąg halibut węgorz sielawa ...
Osobiście polecam...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

No i o takie wpisy nam chodzi oj chodzi.
Dajcie znać jak macie jakieś dobre namiary na ryby,kiełbasy,salcesony,kaszany itd.
Mięso świeże od Rolnika,króliki,jagnięcina,cielaczki.
Do tego ptactwo i może jakoś poturlamy ten kraj,zamiast żreć growno ze pseudosklpów!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jagnięcina i cielaczaki tak lubisz zwierzęce dzieci zjadać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Uwielbiam. Najlepszy cielaczek to taki pojony mlekiem tylko,mięso nie do opisania,tak wiem ma takie piękne oczy i chce żyć no ,ale cóż nie ja ustalałem reguły tej zabawy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

oj

To po co ewolucja nauczyła Cię myśleć robić narzędzia rozwiązywać problemy i postawiła na szczycie piramidy?A jeśli chcesz się przekonać jak to działa to poproś jakiegoś rolnika aby przez tydzień nie karmił swoich świń i niech Cię z nimi zamknie na parę godzin... ciekawe czy coś by z Ciebie zostało? Po to choduje się zwierzęta aby do czegoś nam służyły już nie do pracy w przypadku koni czyli zostaje zabawa i rekreacja no i niestety konsumpcja prawo naturalne silniejszy zjada słabszego lub głupszego...

Inne tematy z forum

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...