Andrzej Stańko - opinia (1) Korzystałem z wypożyczalni, dostępny asortyment firmy Thule, solidne... Andrzej Stańko Milosz - opinia (1) Tragedia.. Reklamacje rozpatrzone negatywnie.. Brak kontaktu.. Buty... Milosz Marcin - opinia (1) Świetna obsługa i duży wybór asortymentu :) Marcin
Donat Stankiewicz - opinia (1) Kupiłem czapkę firmy Champion w tym sklepie. Czapka była noszona przez... Donat Stankiewicz Tomek - opinia (1) Polecam! jestem stałym klientem od kilku lat. Obsługa to profesjonaliści,... Tomek Wiktor - opinia (1) Ten sklep to tragedia, asortyment rodem z trzeciego świata, obsługa nie wie o... Wiktor Kobieta - opinia (1) super polecam ,szybka dostawa, dobre ceny , gwarantowana jakość towarów. Kobieta aDa - opinia (1) Profesjonalna, bardzo pomocna obsługa aDa megi - opinia (1) dziekuje za doradztwo juz smigam na lyzwach megi 49 - opinia (1) profesjonalnie podeszli 2 panowie do moich łyzew 49 Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam zakup lub wypożyczenie pianki u Pana Przemka! Mateusz M. - opinia (1) Sprzedają buble i negatywnie rozpatrują wszystkie reklamacje. Zdecydowanie... M. Były klient - opinia (1) (...) reklamacje hurtowo odrzucane są w całej sieci.Odpowiedzi na nie są... Były klient Maks - opinia (1) Szeroki asortyment, obsługa zna się na rzeczy, przystępne ceny i możliwość... Maks AGA - opinia (1) Profesjonalne porady i miła obsługa. Szczerze polecam :) AGA Raj na ziemi (1) Najlepsze miejsce z longboardami hulajnogami rolkami i wrotami w Trójmieście... Krzysek Ada - opinia (1) Super sklep, szybka wysyłka, szeroki asortyment, wszystko zgodne z opisami. Ada Marcel - opinia (1) Super sklep polecam, szeroki asortyment Marcel Kurlap - opinia (1) Profesjonalna obsługa, chętna do pomocy. Kurlap Anna - opinia (1) Wspaniała obsługa, duży asortyment, udane zakupy. Dziękuję. Anna