Sklep specjalistyczny z dobrą obsługą (1) Ale drogo, Choć można trafić tanie okazję M Polecam każdemu (1) Bardzo miła, pomocna,uśmiechnięta obsługa,sklep dobrze wyposażony. Magdalena polecam (1) Jestem bardzo zadowolona . Z czystym sumieniem polecam Klaudia
Fachowość i profesjonalizm (1) Miło robić zakupy będąc w miejscu, gdzie profesjonalny sprzedawca... Robert Dobra obsługa (1) Bardzo miła i przede wszystkim kompetentna obsługa , ceny dosyć wysokie ale... Krzysiek profesjonalnie i z dużym wyborem (1) polecam! Jakub Polecam (1) obsługa prześwietna, cierpliwa i kompetentna, zakupiłem jedynie niezbędny... Bartosz Dobry wybór. (1) Obsługa nie jest namolna, ale zapytana doradzi i fachowo opowie o produkcie.... Daisy Niepowazne traktowanie klienta (1) Rok po zakupie butow sportowych zlozylam je do reklamacji bo doszlo do... Marta W Sklep dał ciała (1) Lubiłam ten sklep byłam ich klientka od lat miałam kartę na której zbierałam... Była klientka Dobry sklep (1) Obsługa super. Pani, która mnie obsługiwała miła, cierpliwa, uprzejma,... Aleksandra kiepskie buty, nie polecam (1) buty rozkleiły się po pierwszym deszczu, czyli około kilka dni po zakupie! rozczarowana Przemek (1) Pełen profesionalizm obsługi . 100% Przemek ZWROT (1) Ogólnie nie polecam. W sklepach oryginalnych danej marki, ceny są niższe niż... Joanna Fajny sklep (1) Polecam sklep Tuttu. Bardzo dobra lokalizacja w Manhatanie we Wrzeszczu,... Barbara Dno dno dno (1) Jedyny taki sklep z dwoma pracownikami, powodzenia w szukaniu. Bałagan, kurz,... Jarek Polecam... (1) Obsługa bardzo dobra. Kupujący czuje, że to pasjonaci podróży i turystyki.... Piotr Polecam ale... (1) Dobrze że w sklepie jest kilku sprzedających. Zapytałem jednego sprzedawcę o... Robert 10/10 (1) Szukałem butów halowych w kilku sklepach sportowych. Nie mieli w ofercie nic... s@int Słaba obsluga (2) Bardo słaba obsługa stałem obok regału z butami ok 15 min nikt się mną nie... R