CIERPLIWA WYROZUMIAŁA EMPATYCZNA OBSŁUGA (1) jest wszystko co potrzeba turyście , nie ma będzie za chwilę Rafał Polecam (1) Zwiedziłem sporo różnych sklepów sportowych dużych i małych i nie tylko, i... Marek UWAGA BRAK ZWROTÓW (1) Niestety musze negatywnie ocenić obsługę w tym sklepie. Zakupiłem dla syna 3... Tomek
Bardzo niekorzystna polityka zwrotow (1) Nie chodzi nawet o to, ze zwrot jest tylko i wylacznie na karte podarunkowa... Zuza Katastrofa! (1) Naciąganie rakiet MASAKRA! Powierzone dwa naciągi na dwie rakiety. EFEKT:... MACIEJ ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Sprawdziłem sobie wszystko w internecie ale pojechałem do sklepu - zawsze to... Michał Żałosna obsługa (1) Szukałem odzieży na rower. sportdirect handluje kilkoma markami jak muddyfox... Rafal Niezadowolony bardzo dobra obsługa (1) Wiele z rzeczy oferowanych przez tuttu można znaleźć w innych sklepach, ale... nadgrab Slawek (1) Rewelacyjny sklep super obsługa polecam SŁAWEK Polecam (1) Solidny asortyment i fachowa obsługa. Nic dodać nic ująć. Polecam. spoco Świetny sklep (1) Bogaty asortyment, dobre ceny i wiele promocji. Sympatyczni sprzedawcy, znają... Paweł Super sklep. (1) Już miałem zamawiać na 8a, ale dzięki namowom kolegi zaszedłem dl tuttu i... Marcin sklep taki jak powinien być (1) szybka obsługa ,fajne promocyjne ceny zgodnie z opisim Marcin Słabo jakościowo produkty. (1) Sklep sprzedaję słabo jakościowo produkty które po kilku miesiącach lub... 2mec Gorąco polecam (1) Miła i pomocna obsługa. Duży wybór. A ceny wiadomo, za jakość trzeba... Iwona PROFESJONALIZM DAJĄCY ZAUFANIE (1) personel miły, profesjonalnie przygotowana do obsługi i otwarta na słowa... GRZEGORZ ..... (1) Ludzie! Przecież to jest jakaś...KPINA!!! Przyjezdzam do sklepu o 15:50(nie... adam Polecam (1) Bardzo fajny sklep z ciuchami Prosto i sportowymi , co do obsługi i opini... Mieszkaniec Świetny sklep (1) Warto tam zajrzeć przed wyprawą. Profesjonalna obsługa. Bartek POLECAM (1) Mega promocje. A jak ich nie ma to i tak ceny są spoko. Dużo gratisów.... Julia