Naciąganie rakiet (1) W rakiecie przy założeniu naciągu zrobił 15 błędów w przeplocie, a rakietę... Robert Butki aku (1) No to udało się znaleść to co trzeba i od ręki :) sztuka bo nie bardzo... Ja Polecam (1) osoby pracujace w tym sklepie znam z dawnego Maratonu. Ludzie z prawdziwa... Heniek
ŚWIETNY SKLEP (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi i z jakości przedmiotów które zakupiłem do... Krzychu Super sklep, super obsługa ! :) (1) Wszystko w tym sklepie jest spójne. Asortyment, jego jakość, przystępność no... Julia Warto zajrzeć do Tuttu (1) Szeroki asortyment. Każdy znajdzie coś dla siebie. Oczywiście za jakość się... ADP10 Świetny asortyment (1) można znaleźć, sklep dobrze wyposażony, fajna obsługa Pol Polecam (1) Bardzo dobry sklep, kompetentna obsługa, wybór, różnorodny asortyment. Michał NAJMILEJ (1) kontaktowa obsługa, szeroki asortyment i wspaniałe wnętrze! Eck Fajna miejscówka (1) Dobre miejsce, fajni ludzie. Mają zajawke deski i spoko ciuchy dla dorosłych... Jakub .... (2) Ostrzegam przed zakupami on-line w tym sklepie. Zwróciłam towar 2 marca, a 6... Magda Dobre bo polskie (1) Fajne miejsce z polskimi markami. Zmienny asortyment a do tego strefa z... Kaja Godny polecenia (1) Tuttu jest godnym kontynuatorem działalności pierwszych sklepów... Marcin Porażka (1) Odradzam!!! obsługa tego sklepu pozostawia dużo do życzenia. Celem jest tylko... klient polecam wszystkim wędkarzą (2) Obsługa i doradztwo na wysokim poziomie ,jeden ze sklepów gdzie można w... Jadwiga udane zakupy (1) Dziękujemy za cierpliwość i fachową pomoc przy wyborze butów trekkingowych na... jurgen Tuttu (1) Bardzo zadowolony z obsługi i kompetencji sprzedawcy Andrzej Piechota zepsuty slizg (1) Oddałem deskę przed wyjazdem na pełen serwis. Ostrzenie było ok Ale ślizg... tomek wspaniali ,pomocni ludzie widać że profesjonaliści w sporcie . (1) Szybko zrealizowali nie tuzinkowe zamówienie . Szukalem po calej okolicy ,... Darek Buty do trekingu. (1) Dziękujemy miłej i bardzo zaangażowanej sprzedawczyni za przedstawienie... Nina