Udane zakupy (1) Dobre ceny, rozgarnięta obsługa, bardzo dobra dostępność asortymentu i czas... Sławek Bardzo dobra (1) Miły Pan wspaniały sklep duży wybur. Polecam Mateusz Tuttu.pl (1) Miła i pomocna obsługa. Polecam Tomek
Usługi serwisowe (1) Oddałam deskę na całkowitą naprawę do serwisu Decatlona i jestem bardzo... Julia P. opinia (1) Bardzo dobra obsługa - pełen profesjonalizm i świetny kontakt ze sprzedawcą.... Patrycja Szulist Tuttu (1) Bardzo dobra znajomość oferowanych produktów i super doradztwo. Polecam Paweł Najlepszy sklep piłkarski w tej części kraju (1) Jetem mega zadowolony. W sklepie znalazłem wszystko, czego potrzebowałem.... Klient Najlepszy sklep turystyczny w Trójmieście:) (1) Profesjonalna obsługa, bogaty asortyment i korzystne ceny. Najlepszy sklep... Marcin przystępne ceny jak na oferowane marki, ale... (1) Kto zatrudnia taką obsługę - masakra. Chyba pracują tam za karę. Zero... Kemot Obiektywne wrażenie po kilku latach obserwacji (1) Obsługa tego sklepu jest najgorsza obsługa ze wszystkich sklepów, jakie... Anonim Buty biegowe (1) Zdecydowanie polecam ten sklep. Fachowa pomoc i profesjonalna co... Andrzej NIGDY WIĘCEJ !!!!! (1) Zamawiałam przez sklep internetowy i nigdy więcej nie zamówię nic u nich I... wkurzona Ocena sklepu (1) Polecam serdecznie sklep. Kontakt zarówno internetowy jak i osobisty wzorowy.... darolee stały_klient (1) Sklep od lat trzyma wysoki poziom jeżeli chodzi o ilość i jakość asortymentu... Wojciech Prejs ocena (1) wszystko przebieglo bardzo dobrze, profecjonalna obluga, jestem w pelni... MK Profesjonalny sklep (1) Polecam sklep, fachowe doradztwo i sprzęt od razu od ręki, udało mi się kupić... Radek Zakup śpiwora Fjord Nansen (1) Zakupiłem zeszłoroczny model spiwora Fjord Nansen TOKK. Akurat była dobra... ktk8 Daje radę (1) Spędziłem nieco czasu na szukaniu potrzebnych rzeczy w różnych sklepach,... Karl Piłki (1) Niedawno zamówiłem 2 piłki adidasa ponieważ cena była lepsza niż u... Jakub Jokiel Polecam! (1) Ceny bardzo przystępne, profesjonalna obsługa i świetna jakość towaru!... Teb Edukacja