Polecam (1) Polecam zakupy w tym sklepie wszystko załatwione szybko i profesjonalnie. Quardman Zadowolony klient (1) W sklepie zamówiłam zegarek męski sportowy, przyszedł w szybkim czasie a jego... Anka . Zestaw do siłowni (1) Bardzo szybka obsługa. Zestaw dostałem następnego dnia po zamówieniu... Karol
zakupy (1) Polecam sklep Majestic Sport. Jestem zadowolona z obsługi oraz z szybkości... Kate Melua Chusta Original Buff (1) Witam. Bardzo szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt. Jestem zadowolony z... pp Świetny kontakt (1) Witam, niedawno zakupilem hamak oraz maty do ćwiczeń. Nie często sie zdarza,... Paweł Zakup buff. Rewelacyjny kkntakt i obsluga. (1) Zakupiłem w sklepie majestic chusty buff. Jestem bardzo zadowolony z ceny,... Michał Ekspresowa dostawa i świetna obsługa (1) Obsługa sklepu na najwyższym poziomie, otrzymałem fachową poradę, jaki sprzęt... tryntek77 Dobre markowe towary. (1) Firma ma w ofercie super hamaki, bidony, grille turystyczne, a także wiele... dzik MAJESTIC SPORT (1) Polecam zakupy, towar bardzo dobrej jakości, obsługa profesjonalnie i... Asia Odrzucona reklamacja (1) Po niecałych 5 miesiącach (niezbyt intensywnego użytkowania) buty do... ikabg bardzo miła obsługa (1) W odróżnieniu od moich przedmówców ja jestem zadowolony z zakupu butów,... Adam Polecam (1) Kkupilem w Victoria-Sport maly rower-skladak. Pan (lat okolo 50), ktory... Zwyklak Ocena (1) Bardzo dobra obsługa współpraca na 100% Maciej zakup zapinek do siatek Omega 29x14 (1) Zakup w tym sklepie trwał 2 tygodnie !!! masakra .Dopiero po wykonaniu kilku... kostka Polecam (1) Bardzo miła obsługa! Pani Karolina bardzo pomocna :) niron chłodne przyjęcie (1) Chciałem zapoznać się z ofertą sklepu czapla. Na wejściu dzwonek - ok.... Bartosz Tuttu Gd (1) Fachowa i miła obsługa, pomogli mi szybko i dobrze wybrać potrzebne produkty... Adr Obsługa fataln (5) Nie polecam nikomu tego sklepu ze względu na fatalna arogancką obsługę. janek OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM (1) Dzwonię we wtorek czy dostępny jest namiot za 1300 złotych i Pan odpowiada że... Ja