Skórzana torebka / buty na ślub

Witajcie :)

Kobietki, mam pytanie: czy znacie może jakieś małe, prywatne sklepiki z galanterią skórzaną, w których mają ciekawy asortyment? Wiem, że w galeriach handlowych znajdę parę znanych firm, ale często płaci się tylko za logo, a jakość wcale nie powala.

Szukam też wygodnych butów na obcasie na ślub. Kolor może być niebieski, nie muszą być typowo ślubne, ważne, żeby były wygodne. Czy możecie polecić mi jakieś firmy/miejsca, w których mogłabym znaleźć coś wartego uwagi? W galeriach nic nie znalazłam :(

Dobrego dnia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja w kwietniu też wybierałam się na ślub i wesele, szukałam stroju do ostatniego momentu i na dzień przed weselem, kupiłam wszystko, w tym również buty - wiem, szaleństwo i ryzyko :D buty są co prawda ze skóry syntetycznej, ze skórzanym wnętrzem, szukałam czerwonych i chyba wygrałam los na loterii - są to najwygodniejsze szpilki, jakie kiedykolwiek miałam! Szukałam czerwonych (tam były 2 odcienie do wyboru), obcas ok 8 cm. Zakochałam się w nich od pierwszego wejrzenia, cienka szpilka, delikatnie ostry nosek, baaardzo zgrabne, a przede wszystkim - wytrzymałam w nich komfortowo od godziny 14 do 6 rano, a na drugi dzień jeszcze poprawiny i to bez wcześniejszego rozchodzenia. Tam mi się spodobały, że potem kupiłam jeszcze czarne i cieliste :D koszt 99zł, teraz jest chyba jeszcze promocja, sklep na ul. Wójta Radtkego na przeciw hali targowej w Gdyni, ale nie ta sieciówka, tylko taki prywatny, na wkładce napisane jest Górski. Naprawdę polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję, zajrzę tam jutro!! :D

Mam nadzieję, że zdążyłaś, bo mają likwidację sklepu albo kolekcji i ostatnio jak przechodziłam i zobaczyłam plakat to wdepnęłam - i kolejne 2 pary do kolekcji :D wszystko było za 50% ceny, więc za 120zł miałam 2 pary szpilek i baleriny :D

http://www.bialebuty.pl swietne buty na wymiar w normalnej cenie,równiez z Twojego materialu, kolor, obcas, czubek jaki chcesz. sama milam stamtad buty na slub i kazda z moich Panien dla których przygotowywalam dekoracje było zadowolona.

Moja dziewczyna kupowała wszystko w internecie. Tak jest chyba wygodniej.

Pewnie, zwłaszcza buty na obcasie, których nie możesz nawet przymierzyć, bajka :)

Bo i jest. Poza tym jeśli coś nie będzie pasowało to można bez problemuj odesłać ( chociaż to zdarzyło mi się jedynie raz czy dwa a zakupy przez internet robię bardzo często).
Polecam zajrzec sobie do sklepu Gomez:
https://gomez.pl/

Zakupy robiłam tam wiele razy. Mają tam najlepsze marki . No i o wiele więcej promocji i zniżek niż sklepy stacjonarne.

A co myślicie o ślubie w balerinach?

Myślę, że mogą być ale nie na pierwsze wejście. Chociaż czy każdy musi mieć szpilki? Musiałby być eleganckie i na pewno się znajdą.

Ja myślę, że jak suknia przykryje buty, to można pójść w balerinach :)

Widziałam na Merg.pl fajną kopertówkę. Musisz po prostu przejrzeć wszystko co mają - zakładam, że dobierzesz coś sensowego. A ogólnie ładnie wyglądających torebek jest teraz całe mnóstwo. Bardziej problem stanowi takie ich dopasowanie, żeby robiły dużą różnicę. Pokaż może ja wygląda Twoja torebka, to doradzimy, czy warto jeszcze kombinować.

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (13 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...

Jaki żel intymny polecicie? (73 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (35 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...