Skradziono audi

Dziś w nocy skradziono moje audi na Jasieniu. Pomocy!!!!! Pół roku temu pożar a teraz moje auto rodzinne.
Sam wychowuje 5 letnich bliźniaków , ja z implantami w kręgosłupie. Sam nie dam rady
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sloikowa

Plejada przybyszy z wiosek z całej Polski którzy myślą że są teraz bardziej gdańscy od ludzi którzy się tutaj urodzili
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

To że dzieci do przedszkola zawoziłem autem , ciężko mi chodzić większe odległości , zakupy max 5 kg to jak bez auta w takim stanie zdrowie
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co za kraj

Tragedia. Ja też mam swoje wozidelko że względu na chore plecy a ludzie myślą że to luksus. Oby się odnalazło Życzę z całego serca
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzymam kciuki aby złapali tych złodziei! Upublicznić twarze!!!
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 6

może po prostu odholowała SM
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Do ubezpieczyciela się zgłoś.

Bo chyba ubezpieczyłeś. Szansa na odnalezienie gruza minimalna, juz w dziupli rozebrany i poza szpachlą widoczna na zdjęciu wszystko jest w częściach lub w Rosji/Ukrainie.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6

Tragiczne ile wy ludzie macie jadu i zawiści w sobie. Niestety w ten sposób ten kraj nigdy nie będzie lepszy
popieram tę opinię 101 nie zgadzam się z tą opinią 13

Dzięki TVN

Program złodzieje?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 17

Dzięki TVPiS

Wina Tuska. Samochody kradli jak Ciebie jeszcze na świecie nie było i nikt nie musiał czekać na program:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Samochody kradli, ale nie to coś

Złodziej płakał jak kradł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12

Czyli mamy skakać na lewo/prawo, bo ktoś nie pomyślał, że mieszka w złodziejskiej dzielnicy i nie ubezpieczył się od kradzieży?

Każde moje obecne auto i motocykl są ubezpieczone. Mieszkanie też. Jak ktoś mi ukradł rower z piwnicy to podchodziło to pod ubezpieczenie mieszkania i wypłacili mi równowartość nowego roweru (a rower miał dwa lata).

Nie płakałem z tego powodu na raporcie trojmiasto. Bo ja to ma niby pomóc? Czarny, generyczny samochód i ludzie nagle mają się zacząć bawić w detektywów bo masz chory kręgosłup? ja mam SM, a i tak postarałem się o zabezpieczenie moich ruchomości.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

no tak dlatego musisz siedzieć tutaj zgredzie i dawać zawistny komentarz bo masz szczęście mieć zdrowie i kasę, żeby ubezpieczyć auto i cieszysz się, że ktoś ma gorzej
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Poczytaj czym jest SM. Później się wypowiedz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najwyraźniej nie przeczytałeś co jest napisane w tym komentarzu, skoro piszesz że mam szczęście mieć zdrowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może mamy się zrzucić na nowy

Bo przecież sam wychowuje bliźniaków .Żenada
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 61

Dodaj post na wykop pl

Często odnajdują.
Powodzenia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie auto to juz rozebrane na czesci. Bierz AC i zapomnij
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

A komuś kto nie ma implantów w kręgosłupie i nie wychowuje sam dzieci można ukraść? Współczuję sytuacji, ale wystarczy zgłosić sprawę do ubezpieczyciela.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 7

Zmiana

Ciekawe, kiedyś Przymorze, Zaspa, ogólnie dolny taras to była stolica bandytyzmu a zachodnie dzielnice oaza spokoju, teraz wszystko się odwraca. Choć było kilka lat, gdy spokój był wszędzie. Niestety, ostatnio gorzej pod tym wzgledem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Piekny wpis, polacy szczesliwi, ze komus ukradli, do tego komus choremu i z dziecmi. Najgorszy narod swiata.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

PIS

Tu jest krzyz a nam sie nalezy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co maja implanty w kręgosłupie

Wspólnego z autem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 9

masakra co się dzieje z ludźmi

człowiekowi ukradli ruchomość i zamiast udostępniać/pomóc lub chociaż zignorować żeby nie przeszkadzać to hejt bo trochę szpachli i wgniotka na błotniku... dramat
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trolle

Do Wszystkich Trolli na Tym Forum ! Jak Nie macie wiadomości o aucie Wypad ! Facet grzecznie się pyta ! Czy ktoś nie widział ! Ma dwójkę małych dzieci które wozi jak piszecie tym złomem ! Właśnie dlatego pisze że stać go tylko na taki a nie inny samochód ! Wszystkich leszczynowych dziadów i zgryżliwców nie pozdrawiam !!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 6

Pyta się gdzie się da, na raporcie trójmiasta, gdzie ludzie chcą się dowiedzieć co może ich bezpośrednio dotyczyć (np. korek lub opóźniona SKM) niż żeby dowiedzieć się, że ktoś jest nieprzewidujący i nie ubezpieczył pojazdu. Ile to już takich osób się pojawiło, a ludzie i tak się nie nauczyli "bo ich to nie spotka".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dobrze trollu ! Swoje rady zachowaj dla siebie ! Widać że facet nie ma pieniędzy na AC ,widać to wyraźnie po stanie auta ! Nikt nie prosi ciebie o datki tylko informację ! Tyle w temacie !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać to po stanie auta ze nie ma kasy ???
Co ty wypisujesz ?
Tak oceniasz ludzi po stanie auta ???
Auto na foto zarąbiscie wyglada ! Sam jeżdżę autem w gorszym stanie wizualnym tylko dla tego ze to nie ma dla mnie znaczenia .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać uderzyłem w czuły punkt ! Nikt nie ocenia ludzi po stanie auta mówisz ! A dlaczego w komentarzach większość naśmiewa się że to złom ! To czy rzeczywiście ludzie nie oceniają po wyglądzie ! Masz kasę kupujesz nowe auto , nie masz kasy kupujesz takie na które cię stać . Zrozumiałeś morał ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze można kupić coś tańszego za 10 tys a nie za ok 20, szkoda pieniążków bo jedno i drugie to już zabytek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11

Sam jesteś widać już zabytkiem ze swoimi pieniążkami !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już po ptakach

Przy takim aucie to typowo kradzież na części, już pewnie stoi rozebrane do samej ramy na jakimś polu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Trzebabylo samochod innej marki kupowac

A nie teraz plakac. Przeciez wiadomo ze jak kupisz takie auto to trzeba go pilnowac :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Stuknij się w ten głupi łeb ! Jak go masz ! Nikt nie ma prawa Kraść cudzej własności ! Obojętnie co by to nie było i ,jakiej marki !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wtf. Jakis desperat to ukradl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Takich "desperatów" jest więcej

Kradną lub przywłaszczają na fałszywe dane potem sprzedają na słupa w Rosji ..nawet tanie auta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kabum

Tyle szpachli nie dziwie się ze ukradli w nocy , 500 + pomaga co tyle narzekac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

3. 32 bardzo szybko jechal Jabłoniową

Widziałem to auto dziś 3.32 jechał Jabłoniowa w kierunku Steżyckiej brak jak wariat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jakiś przekręt

Spalił nie swoje mieszkanie , zbierał kasę a teraz niby ukradli , może prokurator powinien dobrze to prześwietlić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2