Skradziono przyczepę do łodzi z parkingu przy szkole

Temat dostępny też na forum: Kryminalne Trójmiasto
W weekend z 12 na 13 skradziono z parkingu przy szkole przyczepę do łodzi, przyczepa była postawiona przy płocie obok żółtego szeregu.... jeżeli ktoś może widział jakiś samochód który kręcił się przy wcześniej wspomnianej przyczepie proszę o info...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skradziono przyczepę do łodzi z parkingu przy szkole

Na glownym skrzyżowaniu jest monitoring. O ile działa to moze zmuś policje do przejrzenia go

tak wiem ze jest tam monitoring... dziekuje...
ale jezeli ktos choc troche pomyslal to napewno wyjechal przez ulice Inzynierska... ale bede musial sie zastanowic czy isc z tym na policje...

Witam,
Stałam na balkonie w żółtym szeregowcu kiedy podjechało auto. Młody szczupły, niewysoki chłopak podłączył przyczepę. Długo nie dawał rady wyjechać, ciągle kopiąc w hak nie mogąc wyjechać. Wróciłam do domu i zabrałam psa na spacer. Wracając Azaliową do domu na wysokości gabinetu dentystycznego koleś wyjeżdżał z parkingu wyjazdem obok gabinetu z dużą prędkością prawie we mnie uderzając. Samochód - stary ze złomu, kolor szary matowy jakby zdarty lakier bez zderzaka chyba bez tablic rejestracyjnych, jechał bez świateł, gabarytowo podobny do starej Audi 80. Pojechał w kierunku Inżynierskiej. Wszystko działo się ok godz. 21. On musiał walczyć z ta przyczepą ok godziny. Nie zwróciło to mojej uwagi ponieważ widział, że stoję na balkonie i zachowywał się normalnie. W pobliżu parkingu było sporo ludzi. Może ktoś pamięta coś więcej....

dziekuje bardzo za informacje....
tak myslalem ze wyjechal Inzynierska bo tam nie ma kamer...
szkoda ze sam go nie nakrylem.....
jeszcze raz dziekuje za info...

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (26 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (243 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...